2019-12-17 17:30:36
Φωτογραφία για Σε κατάσταση  χρεωκοπίας ο Δήμος Ακτίου- Βόνιτσας. Εύχομαι- χωρίς να το ελπίζω- να μην μπει σε καθεστώς επιτήρησης.
ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Σε κατάσταση  χρεωκοπίας ο Δήμος Ακτίου- Βόνιτσας. Εύχομαι- χωρίς να το ελπίζω- να μην μπει σε καθεστώς επιτήρησης.

ANAKOIΝΩΣΗ

Γράφει ο: Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής

Μαθηματικός

 17/12/2019

     Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019  στις 18:30μμ συνεδρίασε η επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου μας. Είμαι μέλος της επιτροπής ύστερα από αίτηση μου. Η συμμετοχή στην επιτροπή είναι εθελοντική και άμισθη.

Στη πρόσκληση των μελών της επιτροπής (την έλαβα ηλεκτρονικά την 9η Δεκεμβρίου)  για τη συνεδρίαση ήταν υποχρεωμένη η Δημοτική Αρχή να μας στείλει και τις εισηγήσεις της σε ότι αφορά το Τεχνικό Πρόγραμμα και το Προϋπολογισμό του Οικονομικού έτους 2020.  Εισηγήσεις δεν εστάλησαν. Τούτο έρχεται σε αντίθεση με το άρθρο 78  του ν 4555/18.

Με ηλεκτρονικό μήνυμα μου προς το Προϊστάμενο της Οικονομικής Υπηρεσίας κ Αδάμη και τη Προϊσταμένη της Οικονομικής Υπηρεσίας κ Φιώρου ζήτησα να μου σταλούν οι εισηγήσεις. Τούτο δεν έγινε.


Τη Δευτέρα το μεσημέρι επισκέφθηκα το κ Αδάμη στο γραφείο του και ζήτησα την εισήγηση για το Προϋπολογισμό. Δεν υπήρχε και φυσικά δεν μου δόθηκε.

Στη συνέχεια επισκέφθηκα στο Γραφείο της τη κ Φιώρου και ζήτησα την εισήγηση για το Τεχνικό Πρόγραμμα. Μου απάντησε τώρα το φτιάχνω .

Δυστυχώς αυτή είναι η Δημοτική Αρχή του Δημάρχου κ Αποστολάκη. 

Τα συμπεράσματα δικά σας.

                                        Αγαπητοί Αναγνώστες

Αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα για τα δύο παραπάνω θέματα, όταν επιχειρήσει να πει τη γνώμη του, οφείλει να ομιλήσει για έσοδα και έξοδα.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ