2019-12-18 20:15:25
Φωτογραφία για Στρατηγός Νικόλαος Μανωλάκος: Προϋπολογισμός με αναπτυξιακή διάσταση και κοινωνική προστασία- Επιβεβλημένη η αύξηση των κονδυλίων των Ενόπλων Δυνάμεων
Την πεποίθηση ότι ο Προϋπολογισμός του 2020 κινείται στη σωστή κατεύθυνση, έχει συνταχθεί με ρεαλιστικές εκτιμήσεις και σηματοδοτεί μία νέα αρχή για την ελληνική οικονομία, εξέφρασε από το βήμα της Ολομέλειας ο Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων κ. Νικόλαος Μανωλάκος, λίγες ώρες πριν από την ολοκλήρωση της κορυφαίας αυτής κοινοβουλευτικής διαδικασίας, σημειώνοντας πως «καταφέρνει να είναι αισιόδοξος και ελπιδοφόρος, χωρίς όμως να ξεφεύγει από τα όρια του ρεαλισμού». 

«Όποιος υποστηρίξει ότι έχει βρει τη μαγική εκείνη συνταγή, που θα καταφέρει και θα ανατρέψει όλα τα αρνητικά της οικονομίας, χωρίς κανένα σοβαρό αντίκτυπο σε καμία κοινωνική ομάδα, ψεύδεται. Κανένας μας σήμερα εδώ δεν ισχυρίζεται ότι λύσαμε όλα μας τα προβλήματα». 

Ο Βουλευτής Α' Πειραιώς και Νήσων κ. Νικόλαος Μανωλάκος, κάλεσε για αύξηση των διαθέσιμων κονδυλίων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, του μοναδικού Υπουργείου «που όσα χρήματα και να του διαθέσεις, την χρονική αυτή περίοδο, δεν θα θεωρηθούν ποτέ σπατάλη, γιατί η Άμυνα και η Ασφάλεια της Πατρίδας είναι πάνω απ’ όλα» και ζήτησε περαιτέρω ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων, που αποτελούν «το καταφύγιο στο οποίο θα στραφούμε όταν έρθουν τα δύσκολα». 


Ο Αντιστράτηγος ε.α. Επίτιμος Δκτης ΑΣΔΕΝ και νυν Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων της Ν.Δ. απένειμε τα εύσημα στο ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων, που παρά τη δεκαετή κρίση και τις περικοπές «αγόγγυστα, με καθημερινό αγώνα και προσωπικές θυσίες κατάφεραν να κρατηθούν σε αξιόλογο επιχειρησιακό επίπεδο».
kranosgr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ