2019-12-19 17:55:21
Φωτογραφία για Το Twitter αλλάζει το σχεδιασμό στο iPad
Το Twitter προσφέρει μια νέα διεπαφή για την εφαρμογή στο iPad, η οποία τελικά εκμεταλλεύεται τη μεγάλη οθόνη . Υπάρχουν διαφορετικές στήλες, οι οποίες αποφεύγουν να έχουν κενά διαστήματα.  

Μέχρι τώρα, η εφαρμογή του Twitter στο iPad εμφανίζει μόνο τη χρονολογική σειρά. Μπορούμε τώρα να βρούμε την επιλογή διαφόρων τμημάτων (λήψη, έρευνα, ειδοποιήσεις, ιδιωτικά μηνύματα κ.λπ.) σε μια στήλη στα αριστερά, το χρονοδιάγραμμα στο κέντρο και άλλο περιεχόμενο στα δεξιά, όπως οι τάσεις ή τα άτομα που εμείς μπορεί να ακολουθήσουμε. Το σύνολο μοιάζει λίγο με την έκδοση του ιστού του κοινωνικού δικτύου.

Δεν υπάρχει προσαρμογή στο νεο πρόγραμμα. Δεν μπορούμε να έχουμε μια τέτοια στήλη σε ένα τέτοιο μέρος, ακριβώς όπως δεν μπορούμε να αφαιρέσουμε αυτό που δεν μας ταιριάζει, αντίθετα από το Tweetdeck για παράδειγμα.

Φαίνεται ότι το νέο σχέδιο αναπτύσσεται σε ορισμένους χρήστες για τώρα και όχι σε όλους. Το Twitter δεν ανακοίνωσε τίποτα δημοσίως για το θέμα, είναι ασαφές αν πρόκειται για δοκιμή ή ενημέρωση που θα φτάσει σε όλους τις επόμενες ημέρες.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ