2012-06-18 16:03:16
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ Η ΛΟΥΚΟΒΙΤΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Η Σέρβα διαγώνιος Ιβάνα Λούκοβιτς προτάθηκε στον Ολυμπιακό και η περίπτωση της εξετάζεται προσεκτικά, με το μοναδικό που προβληματίζει, σύμφωνα με δημοσίευμα του "redplanet.gr", να είναι το νεαρόν της ηλικίας της.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ, την μοναδική ομάδα που έφερε τίτλο (κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας) τη φετινή σεζόν στον Ερασιτέχνη.

Οι άνθρωποι του Θρύλου έχουν ήδη συμφωνήσει με την Αρέτα Κονόμη (απομένει η ανταλλαγή κάποιων εγγράφων με το Μαρκόπουλο) και την Στέλλα Χριστοδούλου, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα συζητήσεις για την παραμονή της Σοφίας Κοσμά και της Δήμητρας Γιακουμή.

Ωστόσο στη θέση που θα ρίξουν ιδιαίτερο βάρος στον Ολυμπιακό, είναι αυτή της διαγώνιας. Μια από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί είναι και αυτή της Σέρβας Ιβάνα Λούκοβιτς.

Η Λούκοβιτς έχει ύψος 1.90 και είναι μόλις 20 ετών, ενώ έχει αγωνιστεί στη σερβική Βιζούρα και την ιταλική Σίριο Περούτζια.

Επίσης με τις μικρές εθνικές ομάδες έχει από ένα ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο πρωτάθλημα κορασίδων το 2009 αλλά και το χρυσό στο Βαλκανικό νεανίδων το 2010.

Πρόκειται για μια καλή περίπτωση, αλλά στον Πειραιά προβληματίζονται για το γεγονός πως η Λούκοβιτς είναι πολύ μικρή και το κατά πόσο θα καταφέρει να αντεπεξέλθει στην πίεση του Ολυμπιακού και στο κυνήγι τίτλων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πράσινος ο Μπράμος!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πράσινος ο Μπράμος!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ