2019-12-24 23:30:38
Φωτογραφία για Μοίρασε δώρα και χαμόγελα ο Κολοσσός Ρόδου
Ο Κολοσσός Ρόδου έδειξε το κοινωνικό πρόσωπό του αυτές τις άγιες μέρες, καθώς μέλη της ομάδας επισκέφτηκαν την παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, μοιράζοντας δώρα και χαμόγελα.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση του Κολοσσού Ρόδου: Την καθιερωμένη επίσκεψη στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου πραγματοποίησε η ομάδα του ΚΟΛΟΣΣΟΥ H HOTELS, για να συμπαρασταθεί στους μικρούς φίλους της, στο πνεύμα των εορταστικών ημερών.

Την ομάδα μας καλωσόρισε η διευθύντρια της παδιατρικής κλινικής κα Ντίνα Παχύλη Μαχαιρίδη και το νοσηλευτικό προσωπικό ενώ τα παιχνίδια που χάρισαν στα παιδιά που νοσηλεύονται, προσέφερε ο Κώστας Ευφραιμίδης ο οποίος στηρίζει για ακόμα μια χρονιά την κοινωνική δράση.

Αθλητές και προπονητές, ευχήθηκαν υγεία στα μικρά παιδιά που αυτές τις ημέρες φιλοξενούνται στην παιδιατρική κλινική, στους γονείς τους, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, φωτογραφήθηκαν μαζί τους, μοίρασαν δώρα και πολλά χαμόγελα.

Ο Κολοσσός H Hotels εύχεται σε όλα τα παιδιά που τυχαίνει να βρίσκονται αυτές τις ημέρες σε παιδιατρικές κλινικές να επιστρέψουν γρήγορα στο σπίτι τους με υγεία και να γιορτάσουν με την οικογένεια τους χαρούμενα Χριστούγεννα.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ