2019-12-25 14:16:51
Φωτογραφία για Ο Τραμπ είναι η αιτία που οι Αμερικανοί μπορούν να πουν ξανά «καλά Χριστούγεννα»!
Τις γνωστές του υπερβολές χρησιμοποίησε ξανά ο Αμερικανός πρόεδρος στη διάρκεια ομιλίας του σε μαθητική εκδήλωση - Αυτή τη φορά ισχυρίστηκε πως είναι η αιτία για την

οποία τα Χριστούγεννα των Αμερικανών μπορούν να χαρακτηριστούν και πάλι «καλά»

Έχει γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο, πλέον, πως ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένας άνθρωπος που λατρεύει τις υπερβολές και έχει μάθει να ζει με αυτές.

Την τάση του αυτή επανέλαβε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, στη διάρκεια ομιλίας του σε μαθητική εκδήλωση στην West Palm Beach της Φλόριντα. Εκεί, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε στο κοινό που τον παρακολουθούσε πως αυτός είναι η αιτία για την οποία οι Αμερικανοί πολίτες μπορούν να λένε ξανά «καλά Χριστούγεννα» στις ευχές τους!

Διαβάστε τις χαρακτηριστικές του ατάκες: «Θυμάστε πως προσπαθούσαν να αφαιρέσουν τα Χριστούγεννα από Χριστούγεννα; Δεν ήθελαν να σας αφήσουν να εύχεστε "καλά Χριστούγεννα". Μπορούσατε να πηγαίνετε βόλτες, να βλέπετε πως τα πάντα γύρω ήταν κόκκινα, υπήρχε χιόνι, κορδέλες και όμορφα πράγματα. Όλα ήταν εκεί, ωστόσο δεν μπορούσατε να ευχηθείτε "καλά Χριστούγεννα". Τώρα, όλος ο κόσμος λέει ξανά "καλά Χριστούγεννα" και αυτό ήταν το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω για όλους».

Φυσικά, ο Τραμπ δεν είπε ποιοι ήταν «αυτοί» που δεν άφηναν τον κόσμο να πει «καλά Χριστούγεννα», ωστόσο αυτή είναι μια λεπτομέρεια που στην προκειμένη περίπτωση, δεν μας αφορά...
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ