2019-12-26 23:02:37
Φωτογραφία για ΧΩΡΙΣ χριστουγεννιάτικο στολισμό το ΣΤΕΝΟ (Ακτίου -Βόνιτσας)
                Δεχθήκαμε, ως ενημερωτική ιστοσελίδα, σήμερα 26-12-2019, τις έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων του Στενού της Τοπικής Κοινότητας Πογωνιάς της Δημοτικής Ενότητας Παλαίρου του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας. 

       Οι διαμαρτυρίες έχουν να κάνουν με την έλλειψη στολισμού του χωριού τους από το Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας τις χρονιάρες ημέρες που ζούμε. 

                 Ούτε ένα στολίδι δεν έχει το Στενό, μας είπαν οι κάτοικοι. Εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια τους  προς το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη, τη Δημοτική Αρχή και το Τοπικό Συμβούλιο Πογωνιάς. 

         Σημειώνουν  ότι δύο μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Πογωνιάς κατάγονται από το Στενό. Τονίζουν δε ότι πριν λίγους μήνες ζήτησαν και πήραν τη ψήφο τους. Τώρα τους εγκατέλειψαν. 

         Μετά  την ανάδειξη του θέματος, προτείνουμε να σπεύσει η Δημοτική Αρχή να στολίσει το Στενό και όλα τα χωριά του Δήμου μας. Παντού οι πάντες απαιτούν (και όχι επαιτούν) ίση μεταχείριση. 

         -Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι από ΔΕ Παλαίρου και μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Πογωνιάς αναλάβατε τις ευθύνες σας......
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ