2019-12-28 19:05:24
Φωτογραφία για 4 μήνες στο Amazon Music Unlimited μόνο για 0.99 € (χωρίς υποχρέωση)
Θέλετε απεριόριστη μουσική στο iphone σας χωρίς να σας δεσμεύει αποθηκευτικό χώρο η και να την κατεβάσετε δωρεάν αν θέλετε χωρίς κρυφές χρεώσεις?

Τότε η σημερινή χριστουγεννιάτικη προσφορά του amazon είναι για εσάς Πληρώστε μόνο ένα ευρώ το μήνα για 4 μήνες και αποκτήστε όση μουσική θέλετε και αποχωρίστε όποτε θέλετε χωρίς καμιά δέσμευση.

Πρόκειται για μια προσφορά περιορισμένου χρόνου όπου και λήγει στις 6 Ιανουαρίου του 2020. Η προσφορά ισχύει για νέους πελάτες στην Amazon Music Unlimited και μόνο εξαγοράσιμη από το Amazon Music Unlimited Individual Monthly Plan. Μετά τη δοκιμή προώθησης, η συνδρομή σας θα ανανεώνεται αυτόματα στα 9,99 το μήνα (£ 7,99 το μήνα για τα μέλη της Prime) μέχρι να ακυρωθεί. Εξαιρούνται από την προσφορά οι πελάτες που βρίσκονται αυτήν τη στιγμή σε δωρεάν δοκιμή της Amazon Music Unlimited. Αυτή η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη προσφορά. Μόνο πελάτες άνω των 18 ετών μπορούν να συμμετάσχουν. Η προσφορά είναι περιορισμένη σε μία ανά πελάτη και λογαριασμό.

Περισσότερα μπορειτε να βρείτε στο σύνδεσμο εδώ.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ