2019-12-29 12:00:52
Φωτογραφία για Νίκος Κοκλώνης: σύννεφα στις σχέσεις του με το Open
Δεν διανύουν και τις καλύτερες μέρες στη σχέση τους το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, το Open, και ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης. Μπορεί ο Νίκος Κοκλώνης να τρέχει κανονικά το στήσιμο της εκπομπής που έχει τα δικαιώματα αλλά υπάρχουν θέματα με το Open, παρότι θα παρουσιάσει φέτος και τα δύο εορταστικά προγράμματα στο κανάλι, τα οποία, πάντως, είναι δικής του παραγωγής.

Αρχικά δεν υπάρχει υπογεγραμμένη σύμβαση για το 2020 , δεύτερον οι ιθύνοντες του Celebrity Travel φαίνονται ενοχλημένοι που το επεισόδιο της Αμερικής με Άντζελα Δημητρίου και Κώστα Kαραφώτη έπαιξε λάθος μέρα και ώρα και τα ποσοστά που πήρε το εορταστικό δεν ανταποκρίνονται στο αποτέλεσμα.

Όλα αυτά έχουν κάνει τον παρουσιαστή να σκέφτεται σοβαρά πώς θα συνεχίσει στο Open και με ποιους όρους. Και ειδικά για ένα πρότζεκτ που επιστρέφει με πολλές απαιτήσεις τόσο για τον ίδιο που είναι παραγωγός και παρουσιαστής όσο και το κοινό. Μάλιστα, δύο κανάλια έχουν πλησιάσει τον Νίκο Κοκλώνη για να μετακομίσει ακόμη και τώρα και να παρουσιάσει εκεί το Just the 2 of Us.

Από την άλλη ο Νίκος Κοκλώνης δεν έχει συνηθίσει να πουλάει συνεργασίες και συμφωνίες έστω και προφορικές ,αλλά η ενόχλησή του είναι πέρα ως πέρα αληθινή και την έχει δείξει και στο Open.

newspistol

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ