2020-01-03 18:49:25
Φωτογραφία για Ο πρώην CEO της HBO υπογράφει με την Apple για το περιεχόμενο Apple TV +
Ο Richard Plepler, πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της HBO, υπέγραψε μια πενταετή συμφωνία με την Apple για την παραγωγή περιεχομένου για την Apple TV +. 

Είναι η Eden Productions, η εταιρεία του Richard Plepler, η οποία θα παράγει ντοκιμαντέρ, σειρές ή ακόμα και ταινίες αποκλειστικά διαθέσιμες στην πλατφόρμα ροής της Apple. Ο κατασκευαστής του iPhone ελπίζει ότι αυτή η συμφωνία θα καταστήσει δυνατή την ύπαρξη πολλών προγραμμάτων ποιότητας, εν όψει της γνώσης του Richard Plepler. Κατά τη διάρκεια του χρόνου του στο HBO, το καλωδιακό κανάλι προσέφερε δημοφιλές περιεχόμενο, όπως το Game of Thrones .Η HBO έχει επίσης κερδίσει περισσότερα από 160 βραβεία Emmy.

"Άρχισα αμέσως να καταλαβαίνω ότι είχα μια υπέροχη και πολύ προνομιούχο καριέρα στο HBO και ότι δεν θα μπορούσα να την αναπαραστήσω ξανά ευκολα", δήλωσε ο Richard Plepler στους New York Times . "Και δεν ήθελα να προσπαθήσω να το επαναλάβω
. Μου φάνηκε πολύ ξεκάθαρο ότι ήθελα μόνο να κάνω τη δικιά μου δημιουργία " , πρόσθεσε, αναφερόμενος στη συμφωνία του με την Apple για την Apple TV +. Είπε επίσης ότι είχε πολλές συζητήσεις με διαφορετικές ομάδες για το μέλλον του, αλλά μόνο εκείνοι με την Apple ήταν "σοβαροί" σύμφωνα με τον ίδιο. "Νόμιζα ότι η Apple ήταν η σωστή ιδέα πολύ γρήγορα, μόνο και μόνο επειδή ήταν εμβρυϊκή αρκετά που νομίζω ότι, ίσως, θα μπορούσα να συμβάλω ελάχιστα σε αυτήν" .

Ο Eddy Cue, αντιπρόεδρος των υπηρεσιών της Apple, συναντήθηκε τον Ιούλιο με τον Richard Plepler για να συζητήσει μια πιθανή συνεργασία. Ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της HBO ήταν έτοιμος για συμφωνία με την Apple, υπό την προϋπόθεση ότι ο Zack Van Amburg και ο Jamie Erlicht, δύο πρώην στελέχη της Sony που επιβλέπουν την Apple TV +, βρίσκονται στο παιχνίδι.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ