2020-01-06 18:36:24
Φωτογραφία για Electra: Το jailbreak iOS 11 δεν θα ενημερώνεται πλέον
Έχει τελειώσει για τους προγραμματιστές η υποστήριξη του jailbreak του iOS 11, τουλάχιστον με το εργαλείο Electra . Ο CoolStar, ο κύριος προγραμματιστής της ομάδας του Electra, ανακοίνωσε τα νέα σχετικά με το Discord που αφιερωμένο στο εργαλείο jailbreak. 

Αναφέρει ότι το Electra 11.0 - 11.4.1 έχει φτάσει στο τέλος της ζωής του και ότι δεν θα υποστηρίζεται πλέον στο μέλλον. Όσοι επιθυμούν μπορούν ακόμα να το χρησιμοποιήσουν, το εργαλείο θα συνεχίσει να λειτουργεί. Ωστόσο, δεν θα υπάρχουν άλλες ενημερώσεις για να διορθώσετε σφάλματα ή να προσθέσετε λειτουργίες.

Επιπλέον, ο CoolStar λέει στους χρήστες που σκοπεύουν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το Electra για το jailbreak στο iOS 11 ότι πρέπει να εισαχθεί μια σειρά εντολών για να συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στα tweak. Οι εντολές μέσω SSH είναι οι εξής:

apt-get update

apt remove cydia-lproj cydia cydia-gui


apt install apt

apt upgrade

apt install org.coolstar.sileo

uicache -a -r

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι εντολές αφαιρούν το Cydia και τοποθετούν το Sileo, εναλλακτικά την εναλλακτική λύση της Electra για τη διαχείριση των tweak, των πηγών και όλων των στοιχείων.

Το άλλο εργαλείο του jailbreak για το iOS 11 είναι το Unc0ver. Ο προγραμματιστής του, ο Pwn20wnd, το ενημερώνει από καιρό σε καιρό για να διορθώσει σφάλματα και να προσθέσει υποστήριξη για νέες εκδόσεις του iOS. Είναι αλήθεια ότι έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που δεν έχουν προταθεί κάποιες συγκεκριμένες αλλαγές στο iOS 11.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ