2020-01-07 19:20:29
Φωτογραφία για Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτει πρώτη φορά για το «Χάι Ροκ»
Ο Σπύρος Μπιμπίλας έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό και τη Μαρία Κοκολάκη, όπου μίλησε για το πώς τον αντιμετωπίζουν τα μικρά παιδιά, για την απουσία του από την τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε πως κάποτε υπήρχε η πρόταση να γίνει ξανά το Χάι Ροκ, αλλά δεν προχώρησε.

 «Φέτος παίζω σε τρία διαφορετικά θέατρα και κάνω δρομολόγια. Κάνω φέτος μετά από 15 χρόνια παιδικό θέατρο. Τα παιδάκια με αναγνωρίζουν από το ένα επεισόδιο που έχω κάνει στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Τη φωνή μου την ξέρουν από τον Μπαγκς Μπάνι. Μια μέρα άκουσα ένα παιδί να λέει “μαμά, ο Μπαγκς Μπάνι”.

Τα τελευταία χρόνια δεν παίζω στην τηλεόραση, όπως και άλλοι ηθοποιοί του παρελθόντος. Και θα πω και ονόματα, ο Ζαχαρίας Ρόχας, ο Γιώργος Γαλίτης, ο Θάνος Καληώρας δεν παίζουν πολύ στην τηλεόραση. Γι’ αυτό πρέπει να ρωτήσετε τους ανθρώπους της τηλεόρασης, όχι εμάς. Ο Χάρης Ρώμας θα αποφασίσει αν θα είμαι στο Καφέ της Χαράς. Ο Χάρης ήταν η πρώτη μου “μαμά” στο θέατρο. Στην “Πορνογραφία” του Μάνου Χατζιδάκι, έπαιζε η Σαπφώ Νοταρά τον μπαμπά, ο Χάρης τη μαμά κι εγώ την κόρη.

 Τα πολύ αγαπησιάρικα σίριαλ, όπως το Καφέ της Χαράς, είναι καλό να ξαναγίνονται. Κάποια στιγμή είχε γίνει πρόταση να κάνουμε το Χάι Ροκ ξανά, 20 χρόνια μετά, αλλά δεν έγινε και στεναχωρηθήκαμε όλοι. Ευχαριστώ τη Σάντρα Βουτσά που σκέφτηκε το ΤΑΣΕΗ μέσα στην οδύνη του χαμού της Έρρικας Μπρόγιερ», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ