2020-01-16 14:00:53
Φωτογραφία για J2US: Έτοιμη η επιτροπή, έντονο το παρασκήνιο! Όλο το ρεπορτάζ...
Τη δεύτερη μέρα του Φεβρουαρίου ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα του παιχνιδιού ,J2US,και μάλιστα αυτό μου το επιβεβαίωσε και τηλεφωνικά ο Νίκος Κοκλώνης, μιας και ακούστηκε στους ΚΟΥ ΚΟΥ ότι πήρε αναβολή το παιχνίδι για τότε. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. 

Θα είναι στην prime time ζώνη και ακόμα παίζεται η μέρα προβολής. Δεν έχει κλειδώσει. 

Στα πρόσωπα της επιτροπής που πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν όλο αυτό το διάστημα για πρόσωπα που μίλησαν και είπαν ΟΧΙ, έχω να σας αποκαλύψω τα εξής. Στο σύνολό τους οι καλλιτέχνες ήθελαν και είπαν το ΝΑΙ στον παρουσιαστή, μιας και προσωπικά για εκείνον θα ερχόντουσαν. Το πρόβλημα όμως ήταν η καρέκλα και που κάποιοι δεν ήθελαν να καθίσουν ο ένας δίπλα στον άλλον. Τρία ηχηρά ΟΧΙ ακούστηκαν για την λεγόμενη μαρκίζα και μιλάμε για πρόσωπα πρώτης γραμμής. 

Πάμε στα δεδομένα. Ο Νίκος Κοκλώνης δέχτηκε πολύ ισχυρές πιέσεις να απομακρύνει ( ναι καλά ακούσατε ) πρόσωπο από την επιτροπή. Λίγο να συνεχιζόταν αυτό και θα τιναζόντουσαν όλα στον αέρα. 


Πάμε στα υπόλοιπα τρία πρόσωπα. Ξέρω ότι κλείδωσαν και τα υπόλοιπα. Μια γυναίκα και δύο άντρες. Μάλιστα η μια κυρία στην επιτροπή δεν έχει καν απασχολήσει τις φήμες και την ονοματολογία όλο αυτό το διάστημα και ήρθε το DEAL μετά από προσωπική επαφή του παρουσιαστή μαζί της . Την έχουμε δει στο παρελθόν και στο Celebrity Travel για να σας δώσω ένα τυράκι. Η γυναίκα που έμεινε εκτός επιτροπής είναι πολύ μεγάλο όνομα και όσο και αν το ήθελε η ίδια δεν πέρασε τελικά, παρά τις πιέσεις .... Όσον αφορά τους δύο άντρες ; Ναι, είναι δυνατά πρόσωπα και ο κάθε ένας από αυτούς πολύ αγαπητός και πετυχημένος στον χώρο του Τα ζευγάρια έχουν κλειστεί στο 80% και έχουμε αλλαγές τις τελευταίας στιγμής με 2 πρόσωπα που θα αλλαχτούν παρά την αρχική επιλογή .Ο λόγος άγνωστος...

Ο Νίκος Κοκλώνης το έχει πάρει προσωπικά το θέμα και με συνεχής συζητήσεις με το Open και τους συνεργάτες του αναζητά το ΤΕΛΕΙΟ για να ξεκινήσει το σόου με την καλύτερη σύνθεση ! Τα σκηνικά έχουν ξεκινήσει να φτιάχονται στα Στούντιο Kappa ...

Χάρης Λεμπιδάκης- Newspistol

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ