2020-01-16 17:37:24
Φωτογραφία για Το FBI έχει πρόσβαση στα δεδομένα από κλειδωμένο iPhone 11 Pro Max με το GrayKey
Το GrayKey φαίνεται να έχει επιστρέψει στην υπηρεσία του FBI. Αυτή η λύση χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα από το FBI για την πρόσβαση σε δεδομένα από ένα κλειδωμένο iPhone 11 Pro Max. Επομένως, η προστασία που τέθηκε σε εφαρμογή από την Apple στο ios 12 έχει καταστρατηγηθεί.  

Το iPhone ανήκε στον Baris Ali Koch, έναν άνθρωπο κατηγορούμενο ότι βοήθησε τον καταδικασμένο αδελφό του να εγκαταλείψει τη χώρα, παρέχοντάς του τα δικά του έγγραφα ταυτότητας λέγοντας ψέματα στην αστυνομία. Ο δικηγόρος Baris, Ali Koch, διαβεβαίωσε τη Forbes ότι το iPhone 11 Pro Max ήταν πράγματι κλειδωμένο και ότι ο κωδικός πρόσβασης δεν είχε δοθεί στο FBI. Επιπλέον, το FBI δεν ανάγκασε τον Baris Ali Koch να κοιτάξει το iPhone του για να το ξεκλειδώσει με Face ID. Η υπόθεση χρονολογείται από τον Οκτώβριο, αλλά αποκαλύφθηκε  σήμερα.

Το κουτί GrayKey, το οποίο πωλείται από την Grayshift, συζητήθηκε για πρώτη φορά το 2018 και προορίζεται να χρησιμοποιηθεί από την αστυνομία για την πρόσβαση στο κλειδωμένο iPhone. Η Apple βρήκε τις μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν και αποκλείστηκε το GrayKey με το iOS 12 . Φαίνεται τώρα ότι η Grayshift βρήκε και άλλα ελαττώματα για να εκμεταλλευτεί και να ενημερώσει το GrayKey.


Η περίπτωση του iPhone 11 Pro Max δημιουργεί, σε κάθε περίπτωση, ερωτήματα σχετικά με το πρόσφατο αίτημα του FBI το οποίο θέλει από την Apple να τον βοηθήσει να ξεκλειδώσει δύο iPhones που ανήκαν στον εκτελεστή που σκότωσε τρία άτομα στην Pensacola τον Δεκέμβριο. Τα iPhones είναι το iPhone 5 και το iPhone 7. Αρκεί να πούμε ότι το GrayKey θα έχει εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα και ότι το FBI δεν θα χρειαστεί βοήθεια από την Apple.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ