2020-01-18 13:33:50
Φωτογραφία για Η πρώτη στην ιστορία της XJ, αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση
Η πρώτη στην ιστορία της XJ, αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση, όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει την παράδοση του κλασσικού τετράθυρου μοντέλου, αλλά θα ακολουθήσει μία

πιο χάτσμπακ σχεδιαστική γραμμή. Πηγές από τη Μ. Βρετανία αναφέρουν ότι θα κατασκευαστεί επάνω στην πλατφόρμα MLA, την οποία θα μοιράζεται τόσο με το μελλοντικό SUV της φίρμας, J-Pace, όσο και με τα νέας γενιάς Range Rover.

Σαφώς το ενδιαφέρον στοιχείο είναι οι τεχνικές λεπτομέρειες του νέου μοντέλου. Το πιο πιθανό είναι να μοιράζεται αρκετά στοιχεία με την i-Pace, θα διαθέτει (στην κορυφαία τετρακίνητη έκδοση) τέσσερα ηλεκτρικά μοτέρ και μία τοποθετημένη στο πάτωμα μπαταρία 100kWh. Κάθε ένας από τους κινητήρες θα αποδίδει πάνω από 200 ίππους, ενώ όπως είναι λογικό οι τεχνικοί της Jaguar θα δώσουν μεγάλη προσοχή στην ποιότητα κατασκευής και κύλισης. Επίσης, θα προσφερθούν στην αγορά, φθηνότερες εκδόσεις με ένα ηλεκτρικό μοτέρ και κίνηση αποκλειστικά στον πίσω άξονα. Τέλος, να αναφέρουμε ότι η παραγωγή της νέας XJ θα ξεκινήσει στα τέλη του 2020, στο εργοστάσιο του Castle Bromwich, με τις πρώτες παραδόσεις να πραγματοποιούνται το 2021.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ