2020-01-18 14:24:37
Φωτογραφία για Συνάντηση Κ.Βελόπουλου με τον Λίβυο ναύαρχο Φαράζ αλ-Μαχντάουι (video)
Μια πολύ σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκο Βελόπουλο, και στον Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού της Λιβύης, Ναύαρχο Φαράζ αλ-Μαχντάουι, ο οποίος είναι γνωστός για τις φιλελληνικές του απόψεις.

Ο Φαράζ αλ-Μαχντάουι και ο Κυριάκος Βελόπουλος συζήτησαν για περίπου 20 λεπτά, στο ξενοδοχείο που καταλύει η αποστολή της Λιβυκής κυβέρνησης υπό τον Χαφτάρ, για τα φλέγοντα θέματα της περιοχής, τον πόλεμο στη Λιβύη, την τουρκική επιθετικότητα αλλά και το ζήτημα της ΑΟΖ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - "ΒΟΜΒΑ"! Επαφές του Κ. Βελόπουλου με τον Χ. Χαφτάρ! Συνάντηση και με τον φιλέλληνα Λίβυο ναύαρχο Φαράζ αλ-Μαχντάουι σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών... @velopky @ellinikilisi #Βελόπουλος #ΕΛΛΗΝΙΚΗ_ΛΥΣΗ #LNA #Mahdawi pic.twitter.com/ZSrAhvuXgI

— Voice News (@apokalyptikodel) January 17, 2020Λόγω του πολύ δύσκολου προγράμματος του Φαράζ η συζήτηση ήταν ολιγόλεπτη, όμως αργότερα μέσα στην ημέρα ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ θα συνομιλήσει τηλεφωνικά με τον ίδιο τον Χαλίφα Χαφτάρ, επικεφαλής του Εθνικού Στρατού της Λιβύης.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έχει αποδείξει ότι γνωρίζει το πως θα πρέπει η χώρα μας να κινηθεί γεωστρατηγικά και η θέληση των ξένων κρατών να συζητούν μαζί της δείχνει κι ότι οι θέσεις της λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν.

το είδαμε voicenews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ