2020-01-18 16:50:40
Φωτογραφία για ΣΑΓΕ: Προσωρινές καλύψεις κενών θέσεων ως τον Μάρτιο-Δείτε λεπτομέρειες
Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης

Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) που συνήλθε για πρώτη φορά με τη νέα του σύνθεση, η οποία προέκυψε από τη χθεσινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ, προκειμένου να επιλέξει τα ονόματα των ανωτάτων που θα προτείνει εν συνεχεία στον Υπουργό Εθνικής Αμύνης και αυτός με τη σειρά του στο ΚΥΣΕΑ για την πλήρωση των υφισταμένων κενών σε τέσσερις θέσεις.

.example_responsive_3 { width: 320px; height: 600px; } @media(min-width: 500px) { .example_responsive_3 { width: 468px; height: 60px; } } @media(min-width: 800px) { .example_responsive_3 { width: 600px; height: 90px; } }

Συμφώνως με πληροφορίες αποφασίστηκε όπως επιλεγεί η λύση της προσωρινής αναπληρώσεως των υφισταμένων κενών, μέχρι τις τακτικές κρίσεις που θα ξεκινήσουν όπως συμφώνως με το νόμο γίνεται τέλη Φεβρουαρίου ή από 1η Μαρτίου 2020, ώστε να μην δημιουργηθεί αναταραχή στο στράτευμα και τώρα και τον Μάρτιο. Όσοι επελέγησαν για να προταθούν για την κάλυψη των τεσσάρων κενών μέχρι τις τακτικές κρίσεις στις ΕΔ τον Μάρτιο θα ασκούν ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ διπλά καθήκοντα, αυτά που ασκούν τώρα και τα νέα που θα τους ανατεθούν.


Δημοσιογραφικές πληροφορίες, αναφέρουν ότι προτείνονται οι εξής:

• Χρέη Διοικητού της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ στη Λάρισα θα ασκεί ο νυν Διοικητής του Γ’Σώματος Στρατού/NRDC-GR Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Κούτρας.

• Χρέη Γενικού Επιθεωρητή Στρατού (ΓΕΠΣ) θα ασκεί ο νυν Υπαρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Δημήτριος Μπονώρας.

• Χρέη Διοικητού στο Δ’ Σώματος Στρατού θα ασκεί ο νυν Διοικητής της XVI Μηχανοκινήτου Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Άγγελος Ιλαρίδης.

• Χρέη Αρχηγού Στόλου θα ασκεί ο νυν Υποδιοικητής της Σχολής Εθνικής Αμύνης (ΣΕΘΑ) Υποναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης ΠΝ, γιος του πρώην Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ναυάρχου ε.α. Λυμπέρη.

Βεβαίως όλα αυτά αναμένεται να επικυρωθούν με απόφαση του ΚΥΣΕΑ, για να ισχύσουν, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει αυτή τη φορά δια περιφοράς, όπως λέγαμε και χθες σε άλλη σχετική είδηση (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

(ΠΗΓΗ: lawandorder.gr - Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

.example_responsive_3 { width: 320px; height: 600px; } @media(min-width: 500px) { .example_responsive_3 { width: 468px; height: 60px; } } @media(min-width: 800px) { .example_responsive_3 { width: 600px; height: 90px; } }
staratalogia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ