2020-01-20 17:42:02
Φωτογραφία για Εντοπισμός στο iPhone: Η Apple θα αλλάξει τις ρυθμίσεις, αφού έχει επικριθεί
Η Apple ανακοινώνει ότι οι ρυθμίσεις για τα δεδομένα τοποθεσίας στο iPhone θα αλλάξουν με μελλοντική ενημέρωση του iOS. Αυτό ακολουθεί τα σχόλια των PopSockets, Sonos, Basecamp και Tile που επέκριναν την δύναμη των μεγάλων επιχειρήσεων πριν από το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Apple ήταν μία από τις εταιρείες που θεωρούνταν πολύ ισχυρές. 

Το χαρακτηριστικό που επικρίθηκε ιδιαίτερα από την Apple και τις αλλαγές στο iOS 13 ήταν για τον εντοπισμό. Η εταιρεία, η οποία προσφέρει ένα εργαλείο παρακολούθησης των αντικειμένων και εξήγησε ότι η εφαρμογή Locate της Apple έχει προεπιλεγμένες πληροφορίες για την τοποθεσία ανά πάσα στιγμή, ώστε να επιτρέπει στους χρήστες να γνωρίζουν πού βρίσκεται το iPhone ή άλλο προϊόν τους . Στην περίπτωση του Tile (ή άλλης εφαρμογής από το App Store) ο χρήστης πρέπει να πάει στις ρυθμίσεις για να επιτρέψει μόνιμη πρόσβαση στην τοποθεσία του.

Οι αλλαγές θα εξακολουθήσουν να συμβαίνουν στο iOS 13. και η Apple δήλωσε ότι συνεργάζεται με τους προγραμματιστές για να τους επιτρέψει να έχουν μια επιλογή "Always activate" που προσφέρεται κατά τη διαμόρφωση της εφαρμογής, εκτός από την επιλογή "Allow when the app is active" και "Εξουσιοδότηση μία φορά". Οι χρήστες δεν θα χρειάζεται πλέον να μεταβούν στις Ρυθμίσεις/ Απόρρητο/Υπηρεσία τοποθεσίας για να το κάνουν.

Σε κάθε περίπτωση, το Tile μπορεί να έχει λίγο περισσότερη  επιρροή απο την Apple στο μέλλον, γνωρίζοντας ότι ο κατασκευαστής ετοιμάζει το AirTag, το οποίο δεν είναι άλλο από ένα tracker αντικειμένων. Και όπως μπορείτε να φανταστείτε, το AirTag θα ενσωματωθεί εγγενώς στο iOS, το οποίο μπορεί να απευθύνεται σε χρήστες που δεν ενδιαφέρονται να κατεβάσουν την εφαρμογή Tile για το δικό τους tracker των αντικειμένων τους.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συνεχίζει και του χρόνου...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συνεχίζει και του χρόνου...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ