2020-01-20 20:36:23
Φωτογραφία για Τι είχε πει ο νέος Α/ΓΕΣ Αντγος Χ. Λαλούσης όταν ήταν Δκτης Δ'ΣΣ και εντυπωσιάστηκε ο Μητσοτάκης
Το Δ' Σώμα Στρατού εκπέμπει ισχυρό μήνυμα αποτροπής

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μητσοτάκης, ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, είχε συναντήσει λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές τον τότε Διοικητή του Δ' Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, σε μια περιοδεία που έκανε στη Θράκη και τη Μακεδονία, όταν επισκέφθηκε και το Φυλάκιο 1 στις Καστανιές του Έβρου.

.example_responsive_3 { width: 320px; height: 600px; } @media(min-width: 500px) { .example_responsive_3 { width: 468px; height: 60px; } } @media(min-width: 800px) { .example_responsive_3 { width: 600px; height: 90px; } }

«Κύριε πρόεδρε, αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι είμαστε όλοι περήφανοι -από εμένα, που είμαι ο Διοικητής του Δ' Σώματος Στρατού, μέχρι τον τελευταίο στρατιώτη- που υπηρετούμε σε αυτήν την εξαιρετικά ακριτική περιοχή, στη Θράκη. Το Δ' Σώμα Στρατού είναι το ισχυρότερο Σώμα Στρατού που διαθέτουμε, εκπέμπει πάντα ένα ισχυρό μήνυμα αποτροπής». Με αυτά τα λόγια υποδέχθηκε ο κ. Λαλούσης τον Κυριάκο Μητσοτάκη.


Οι πληροφορίες λένε πως ο κ. Μητσοτάκης είχε εντυπωσιαστεί από τον μεστό λόγο, τις γνώσεις και τη σοβαρότητα που εξέπεμπε ο Στρατηγός. Ένας άνθρωπος ήπιων τόνων, με μεγάλη επιχειρησιακή και επιτελική εμπειρία και απόλυτα τεκμηριωμένες απόψεις, χωρίς υπερβολές και πομφόλυγες. Τα προσόντα του Χαράλαμπου Λαλούση είναι αναμφισβήτητα. Όπως και αυτό να... ακούει.

Ουδέποτε ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ ανέβηκε σε «κομματικά άρματα» και είδε τα πράγματα μέσα από το πολιτικό «περισκόπιο». Φρόντιζε πάντα να κάνει τη δουλειά του και αυτό τον οδήγησε, εντέλει, στην ηγεσία του Στρατού Ξηράς με την απόφαση του ΚΥΣΕΑ της Παρασκευής, στο οποίο προήδρευσε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 19/01/2020

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

.example_responsive_3 { width: 320px; height: 600px; } @media(min-width: 500px) { .example_responsive_3 { width: 468px; height: 60px; } } @media(min-width: 800px) { .example_responsive_3 { width: 600px; height: 90px; } }
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Φανή
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Φανή
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ