2020-01-21 01:00:10
Φωτογραφία για Πρόταση Βελόπουλου η πρόσκληση Χαφτάρ;
Σε μία «αποκάλυψη» που εκθέτει την κυβέρνηση και τον προσανατολισμό της εξωτερικής της πολιτικής προχώρησε ο Κυριάκος Βελόπουλος, που υποστήριξε πως «από τον Σεπτέμβριο είχα πει στον Μητσοτάκη να καλέσει τον Χαφτάρ».

«Όταν συνάντησα τον Μητσοτάκη, του είπα να δει τον Χαφτάρ. Ευτυχώς τον έφεραν την τελευταία στιγμή στην Αθήνα. Η κυβέρνηση δουλεύει με χρονοκαθυστέρηση. Αν μας άκουγαν από το Σεπτέμβριο, θα «γλιτώναμε» τη συμφωνία Τουρκίας- Λιβύης» δήλωσε σε συνέντευξή του στον Focus FM 103,6.

Ο Βελόπουλος δήλωσε ακόμα πως εκτιμά πως μέχρι τον προσεχή Μάρτιο μπορεί να υπάρξει θερμό επεισόδιο, ενώ αναφέρθηκε και στις επόμενες κινήσεις της Τουρκίας, υποστηρίζοντας πως ο Ερντογάν «θα πάει στο Καστελόριζο, όχι νότια της Κρήτης. Εκεί είναι το σημείο. Εκεί υπάρχει θέμα ερμηνείας. Πρέπει να βυθιστεί το σκάφος και ολόκληρος ο τουρκικός στόλος για να ξεμπερδεύουμε», ενώ σημείωσε, ότι «Η Τουρκία διεκδικεί. Δεν προκαλεί απλώς».

«Στις 23 Σεπτεμβρίου του 2019 σας έλεγα ότι αν δεν κάνετε ΑΟΖ θα χάσουμε την υπόθεση Χαφτάρ στην Λιβύη και θα χάσουμε την ΑΟΖ. Χρειάστηκαν έξι μήνες για να ακούσετε τη φωνή της λογικής. Λειτουργείτε με χρονοκαθυστέρηση. Ακούστε μας και θα πετύχετε. Όσο δεν μας ακούτε κάνετε εγκληματικά λάθη» δήλωσε ο ίδιος στη Βουλή την περασμένη Παρασκευή.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ