2020-01-21 14:40:41
Φωτογραφία για Aυτή την ηρωίδα θα υποδυθεί...
Οι συντελεστές της καθημερινής δραματικής σειράς ,«Γυναίκα χωρίς όνομα», προχωρούν στην ενίσχυση του πρωταγωνιστικού καστ, εντάσσοντας σε αυτό τη Ναταλία Δραγούμη. Η ίδια πρόκειται να υποδυθεί την Εύα Βούλγαρη, η οποία είναι η πρώην σύζυγος του Αργύρη και μητέρα του παιδιού του, του Άγγελου.

Οι δυο τους είχαν παντρευτεί νέοι και ήταν πολύ ερωτευμένοι. Εκείνη, όμορφη και φιλόδοξη, είχε βλέψεις για μια καλύτερη ζωή, με μια οικονομική επιφάνεια που ο Αργύρης όμως δεν μπορούσε να της εξασφαλίσει. Όταν η ζωή τούς έδειξε το σκληρό της πρόσωπο, φάνηκε η αδυναμία τους να παραμείνουν μαζί. Η οδύνη που κάποιους άλλους θα μπορούσε να τους ενώσει, αυτούς τους χώρισε. 

Τα χρόνια περνάνε χωρίς η Εύα να αναζητήσει τον Αργύρη, ούτε να επικοινωνήσει μαζί του. Και τώρα η ζωή τους φέρνει μαζί, καθώς το μεγάλο μυστικό της Εύας αποκαλύπτεται και αλλάζει για πάντα τη ζωή του Αργύρη! Η ίδια, μάλιστα, χρησιμοποιεί κάθε μέσο και η απειλή γίνεται όπλο στα χέρια της στην προσπάθειά της να διαλύσει αυτό που δένει την Κάτια και τον Αργύρη.

Να σημειωθεί πως η Ναταλία Δραγούμη θα εμφανιστεί μέσα στον επόμενο μήνα και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σειράς.

Gossip-tv.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ