2023-09-04 08:00:02
Φωτογραφία για Έρωτας Φυγάς: Αυλαία για αγαπημένη ηρωίδα

Προ των πυλών είναι ο δεύτερος κύκλος για τη σειρά «Έρωτας Φυγάς» που θα συνεχίσει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού στο OPEN. Στα νέα επεισόδια, όμως, πολλές θα είναι οι ανατροπές που θα παρακολουθήσουν οι φανατικοί τηλεθεατές του σίριαλ.

Ανάμεσα σε άλλα, ένας θάνατος έρχεται να σκορπίσει θλίψη στην καθημερινή σειρά «Έρωτας Φυγάς» του OPEN. Ειδικότερα, όπως είδαμε στον πρώτο κύκλο του σίριαλ, η υγεία της γιαγιάς Αθηνάς κλονίστηκε ιδιαίτερα όταν αναγκάστηκε να αποχωριστεί την κόρη της, Μαργέτα, εξαιτίας του διωγμού της τελευταίας από το αρχοντικό.

Η ηλικιωμένη ηρωίδα, ωστόσο, μπόρεσε να αντέξει τις δυσκολίες και στη συνέχεια ανακουφίστηκε όταν ενώθηκε ξανά με το παιδί της.

Στα νέα επεισόδια όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Μαίρης Καράμπελα στο περιοδικό My Tv, η υγεία της γιαγιάς Αθηνάς που ερμηνεύει η Έφη Παπαθεοδώρου αναμένεται να επιδεινωθεί ραγδαία με αποτέλεσμα να την οδηγήσει στο θάνατο. Ο θάνατος της τσακίζει την οικογένεια Δερμετζή και ιδιαίτερα την κόρη της, Μαργέτα η οποία και της είχε τεράστια αδυναμία.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ