2020-01-21 14:44:31
Φωτογραφία για Ένοπλες Δυνάμεις: Ποιος είναι ο… «Ροκ» Αρχηγός;
Λάτρης της ροκ μουσικής μία από τις επιλογές του ΚΥΣΕΑ

Η χθεσινή επιλογή από το ΚΥΣΕΑ του Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση ως του νέου Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού, ο οποίος – εκτός των άλλων θέσεων που υπηρέτησε – την περίοδο 2006-2009 είχε διατελέσει και Εκπρόσωπος Τύπου διαδοχικώ τόσο του ΓΕΣ, όσο και του ΓΕΕΘΑ, «ακολουθώντας» τον τότε Αρχηγό Στρατηγό Δημήτρη Γράψα, είχε ως αποτέλεσμα να ανατρέξουμε στην μνήμη μας και στο προσωπικό αρχείο σημειώσεων από την περίοδο αυτή.

Από την έρευνα αυτή προέκυψε ότι σε κάποια από τις χιλιάδες καθημερινές συζητήσεις που είχαμε μαζί του είχαμε σημειώσει σε ένα σημειωματάριο ότι ο τότε Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΣ ήταν μανιώδης συλλέκτης…δίσκων βινυλίου κυρίως με μουσική ροκ!

Με αυτή την…πληροφορία στη φαρέτρα μας, μιλήσαμε με τον νέο Αρχηγό ΓΕΣ για να του ευχηθούμε για τα νέα του καθήκοντα και με την ευκαιρία τον ρωτήσαμε τι γίνεται με τη συλλογή του!


Αφού εξεπλάγη που το θυμόμαστε, μας το επιβεβαίωσε χαμογελώντας και πρόσθεσε χαρακτηριστικώς: «…και η συλλογή αυτή έχει αυξηθεί σημαντικά έκτοτε»!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τώρα ο νέος Αρχηγός το χόμπι του ασφαλώς θα εξακολουθήσει να το έχει. Αυτό που σίγουρα μπορούμε να φανταστούμε είναι ότι δεν θα έχει πλέον το …χρόνο για να ακούει τους δίσκους αυτούς της συλλογής του με την αγαπημένη του ροκ μουσικής, λόγω των νέων του καθηκόντων αλλά και της εργασιομανίας και τελειομανίας που τον διακρίνει!

ΠΗΓΗ: https://www.lawandorder.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ