2020-01-22 03:57:48
Φωτογραφία για Mercedes C-Class
Δεν είναι μυστικό ότι η Mercedes-Benz έκανε τα πάντα προκειμένου να διατηρήσει τη γκάμα

της φρέσκια τελευταία. Έχουμε δει καμουφλαρισμένα πρωτότυπα από τις S-Class, E-Class και C-Class και μάλιστα στη Γερμανία.

Από αυτές τις τρεις, ωστόσο, η C-Class φαίνεται να είναι η περισσότερο καμουφλαρισμένη, τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Ωστόσο, μια πρωτότυπη C-Class εντοπίστηκε με σχετικά λιγότερο καμουφλάζ, αποκαλύπτοντας ένα κομμάτι του σχεδιασμού της. Μια από τις τελευταίες αποκαλύψεις δείχνουν πως στο πρόσθιο τμήμα υιοθετεί τη μάσκα Panamericana. Η σχεδίαση της δεν αποτελεί έκπληξη, όμως, αρκετά από τα στοιχεία της όπως τα φώτα ημέρας είναι πανομοιότυπα με τα αντίστοιχα της S-Class. Το πίσω μέρος, από την άλλη, δεν αποκαλύπτει πολλά εκτός από τα οριζόντια φώτα LED που προεξέχουν από το βαρύ καμουφλάζ. Μην περιμένετε απόκλιση από την τρέχουσα γλώσσα σχεδίασης της Mercedes, πάντως η εταιρεία πιθανότατα ήθελε να τονώσει λίγο περισσότερο το best seller της
. Οι κατάσκοποι μας δεν κατάφεραν να ρίξουν μια εμπεριστατωμένη ματιά στο εσωτερικό της νέας C-Class, αλλά είμαστε πεπεισμένοι πως εδώ θα χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία της S-Class. Έχει αναφερθεί ήδη ότι θα διαθέτει την τεράστια οθόνη αφής από το μοντέλο ναυαρχίδα της φίρμας, καθώς και την αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης επιπέδου 3, η οποία θα επιτρέπει την οδήγηση χωρίς χέρια έως και τα 130 km/h.

Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη, η επόμενη γενιά της C-Class αναμένεται να αποκτήσει υβριδικά κινητήρια σύνολα, ενισχύοντας περαιτέρω την κατεύθυνση της εταιρείας προς την ηλεκτροκίνηση. Αναμένουμε τη νέα C-Class στα τέλη του 2020, πιθανότατα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού τον Οκτώβριο του έτους.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ