2020-01-22 11:20:49
Φωτογραφία για Έτσι θα καλύψουν τα κανάλια την ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή
Αύριο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία για την εκλογή της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας. Τα κανάλια έχουν ήδη διαμορφώσει το πρόγραμμα τους με τέτοιον τρόπο ώστε να μεταδίδουν απευθείας την ψηφοφορία, αλλά κυρίως το εθιμοτυπικό.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, στο OPEN την ψηφοφορία κι ότι συμβαίνει θα μεταδίδει η Νίκη Λυμπεράκη με έκτακτη εκπομπή.

Με απευθείας συνδέσεις με τη Βουλή και τα γραφεία των κομμάτων, με πλούσιο ρεπορτάζ από το δημοσιογραφικό δυναμικό της ΕΡΤ και με προσκεκλημένους στο στούντιο πολιτικούς, αναλυτές και δημοσιογράφους, η ΕΡΤ θα καλύψει την κρίσιμη ψηφοφορία για την ανάδειξη της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας. Από την έναρξη της ψηφοφορίας στις 10:30 και για όλη την ημέρα, η ΕΡΤ θα μεταδίδει μέσα από όλα τα δελτία Ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές της λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις για την ανάδειξη της πρώτης Ελληνίδας στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα. Στο πλαίσιο της προεδρικής εκλογής θα μεταδοθεί στις 13:00  έκτακτη δίωρη ενημερωτική εκπομπή με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου, τον Δημήτρη Κοτταρίδη και τον Γιάννη Πιτταρά. Η διεύθυνση παραγωγής είναι της Ξένιας Ατματζίδου και η σκηνοθεσία του Μανώλη Παπανικήτα.


Στον ΣΚΑΙ, παρόντες στην ψηφοφορία για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας θα είναι αύριο, Τετάρτη, οι «Αταίριαστοι». Ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας, όπως κάθε μέρα, θα βρίσκονται στις επάλξεις για να καλύψουν και όλη την εκλογική διαδικασία με την απαραίτητη επιμήκυνση στη διάρκεια της εκπομπής τους. Από τις 10 το πρωί έως τις 14.00 -όπου θα δώσουν τη σκυτάλη στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με την Εύα Αντωνοπούλου- οι «Αταίριαστοι» θα παρακολουθούν την ψηφοφορία και, με ζωντανές συνδέσεις, θα μεταφέρουν όλες τις πληροφορίες από τη Βουλή των Ελλήνων.

Στον Alpha την κάλυψη της ψηφοφορίας αναλαμβάνουν ο Τάκης Χατζής και η Λίδα Μπόλα με την εκπομπή “Εκτός Γραμμής” στις 10.30 με απευθείας συνδέσεις, σχόλια και όλα τα παραλειπόμενα από αυτή την ιστορική ψηφοφορία για την πρώτη γυναίκα ΠτΔ στην ιστορία της Ελλάδας.

tinasmess

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ