2020-01-22 17:07:03
Φωτογραφία για Checkra1n: To iOS 13 jailbreak σύντομα δυνατό με το Linux
To Checkra1n επιτρέπει το jailbreak του iOS 13, ακόμα και στην τελευταία έκδοση. Αλλά η χρήση του απαιτεί τη μετάβαση σε έναν μόνο υπολογιστή και πιο συγκεκριμένα μέσω ενός Mac.  

Επομένως, όσοι διαθέτουν υπολογιστή με Windows ή Linux είναι κολλημένοι σε αυτό το πρόβλημα. Ωστόσο, η κατάσταση θα επιλυθεί σύντομα.

Ο Nikias Bassen, ο οποίος συμμετέχει στην ανάπτυξη του Checkra1n, ανακοινώνει στο Twitter ότι έχει σημειωθεί πρόοδος και ότι η έκδοση Linux του Checkra1n θα κυκλοφορήσει σύντομα. "Λυπάμαι για τη μεγάλη καθυστέρηση. Υπήρχαν προβλήματα που δεν περιμέναμε, καθώς η κακή συμπεριφορά των ελεγκτών USB είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, ακολουθούμενο από άλλα μικρότερα. Αλλά είμαστε στο τέλος και ελπίζουμε ότι η κυκλοφορία θα έρθει σύντομα. Θα κυκλοφορήσει όταν είναι έτοιμο ", δήλωσε ο κύριος του έργου. Προσθέτει ακομη σε ένα άλλο tweet ότι η ομάδα του Checkra1n δεν θα περιμένει για το Nullcon που έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο για να απελευθερώσει την έκδοση του Linux. "Θα είναι πολύ νωρίτερα, πραγματικά" , είπε.


Αυτά τα νέα μπορούν ακόμα να θεωρηθούν θετικά και για τους χρήστες με Windows PC, επειδή μπορούν εύκολα να εγκαταστήσουν το Linux και να επιλέξουν το Linux ή τα Windows κατά την εκκίνηση, χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα. Είναι δύσκολο όμως να πούμε το ίδιο και για να εγκαταστήσετε το macOS σε μια μηχανή διαφορετική από Mac.

Update on #checkra1n for #Linux: sorry for the long delay. There were issues we didn't expect to be so problematic, USB controllers misbehaving being the biggest issue followed by dependency hell. But we're on it and hopefully eta son. It's ready when it's ready.

— Nikias Bassen (@pimskeks) January 21, 2020 argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ