2020-01-22 16:59:06
Φωτογραφία για Η επιτυχία του iPhone 11 ωθεί την Apple να αυξήσει την παραγωγή του επεξεργαστή A13
Το iPhone 11, το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max φαίνονται να πηγαίνουν πολύ καλά. Αυτό ώθησε την Apple να στραφεί στον προμηθευτή της, την TSMC για να της ζητήσει να αυξήσει την παραγωγή του επεξεργαστή A13 που υπάρχει στο τελευταίο iPhone, για να έχει πάντα μεγαλύτερο απόθεμα. 

Η ζήτηση για το iPhone 11 και το iPhone 11 Pro παρουσιάζεται ως υψηλότερη από ό, τι είχε αρχικά προγραμματιστεί, συνεπώς η επιλογή της Apple να αυξήσει τον όγκο παραγωγής προκειμένου να διαθέτει υλικό και να είναι σε θέση να προμηθεύσει την Foxconn το εργοστάσιο το οποίο συναρμολογείται το iPhone με όλα τα στοιχεία του.

Το νέο iPhone φαίνεται να κάνει καλύτερες πωλήσεις από το iPhone XS, το iPhone XS Max και το iPhone XR πέρυσι. Η ζήτηση ήταν χαμηλότερη για αυτά, τα οποία επηρέασαν τις πωλήσεις των iPhone, οι οποίες έχουν μειωθεί για αρκετά τρίμηνα στη σειρά, κάτι που δεν συνέβη ποτέ στην ιστορία της Apple. Φέτος, τα νέα μοντέλα προσελκύουν περισσότερους ανθρώπους και το iPhone 11 ειδικότερα θα είναι ο μεγάλος νικητής. Αυτό είναι φυσικό, είναι το φθηνότερο μοντέλο των τριών.

Η TSMC θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να συνεχίσει να είναι έτοιμη με τον A13, καθώς το iPhone 9 (iPhone SE 2) θα έχει επίσης τον A13. Το μοντέλο αυτό θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα και για πώληση τον Μάρτιο .
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ