2020-01-22 21:31:26
Φωτογραφία για Τα χειρότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε αν γίνετε πλούσιοι
Όλοι λίγο πολύ έχετε αναρωτηθεί «Τι θα έκανα αν ήμουν πλούσιος;»

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κανένας οδηγός ή κανόνας που πρέπει να ακολουθήσετε όταν γίνετε πλούσιοι, και δεν υπάρχει πραγματικό σημείο αναφοράς για το τι σημαίνει να είσαι πλούσιος.

Μπορούμε όμως να διακρίνουμε ποια πράγματα θα ήταν καλό να κάνουμε αν αποκτήσουμε πολλά χρήματα και ποια πρέπει να αποφύγουμε. Όλα είναι σχετικά με τη διατήρηση της ίδιας ουσίας για το ποιοι είστε. Για το λόγο αυτό συγκεντρώσαμε μερικά πράγματα από τα οποία πρέπει να μείνετε μακριά, ειδικά όταν έχετε στα χέρια πολλά εκατομμύρια.

10. Δεν είναι απαραίτητο να αγοράσετε ιδιωτικό τζετ

Η αγορά ενός ιδιωτικού τζετ έρχεται μαζί με πολλά ακόμη έξοδα. Πιλότος, συντήρηση, καύσιμα, αεροσυνοδός. Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα μπορείτε να το νοικιάσετε για μερικές ώρες ή μέρες και να απολαύσετε το ταξίδι σας μόνοι.


9. Αποφύγετε τα αθλητικά στοιχήματα και γενικά τον τζόγο

Είναι πολύ απλό. Κινδυνεύετε να εθιστείτε στα τυχερά παιχνίδια.

8. Μην νομίζετε ότι δεν σας αγγίζει τίποτα

Τα χρήματα δεν σας κάνουν ούτε αήττητους ούτε «αόρατους». Στην πραγματικότητα δεν διαφέρετε από κάποιον που έχει λιγότερα ή περισσότερα χρήματα από εσάς, καθώς μπορούν να σας επηρεάσουν ακριβώς τα ίδια πράγματα που επηρεάζουν και τους υπόλοιπους ανθρώπους γύρω σας. Για αυτό το λόγο η ψυχική σας υγεία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

7. Μην αλλάξετε χώρα χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος

Ναι, θα ήταν πολύ ωραίο να αλλάζατε παραστάσεις και να βλέπατε ένα καινούριο μέρος, όμως πόσο το έχετε πραγματικά ανάγκη; Σκεφτείτε πως δεν αλλάζετε απλά σπίτι, αλλά συνήθειες και τρόπο ζωής. Μπορείτε να κάνετε κάτι τέτοιο;

6. Μην αρχίσετε να δίνετε «δανεικά και αγύριστα»

Είναι απόλυτα λογικό να θέλετε να δώσετε μία ανάσα ανακούφισης σε οικογένεια, συγγενείς και φίλους που το έχουν ανάγκη. Το καλύτερο όμως από την πλευρά σας είναι να είστε απόλυτα προσεκτικοί σχετικά με το που πρόκειται να δώσετε τα χρήματά σας, διότι υπάρχει περίπτωση να μην τα πάρετε ποτέ πίσω.

5. Μην αρχίσετε να διαφημίζετε παντού ότι γίνατε πλούσιος

Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat. Απλά σκεφτείτε πόσο επικίνδυνο θα ήταν κάτι τέτοιο για εσάς και την οικογένειά σας.

4. Δεν είναι απαραίτητο να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση

Το πρόβλημα με το να ξεκινήσει κάποιος μία επιχείρηση, όπως πολλοί γνωρίζουν, είναι η ανάγκη πλήρους επίγνωσης της πράξης του. Από την πρόσληψη του κατάλληλου προσωπικού μέχρι τα γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα, το επιχειρείν εκτός από κεφάλαιο χρειάζεται γερό στομάχι και υπομονή.

3. Μην γίνετε επιδειξιομανείς

Κερδίσατε πολλά χρήματα και είναι απόλυτα λογικό να μην μπορείτε να συγκρατήσετε τη χαρά σας, όμως μην ξεχνάτε πώς είτε βγάζουμε πολλά χρήματα είτε ήμασταν τυχεροί και τα κερδίσαμε, πάντοτε πρέπει να παραμένουμε ταπεινοί.

2. Μην επενδύσετε στο χρηματιστήριο

Πολλοί θεωρούν ότι το χρηματιστήριο είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος να κερδίσει κάποιος χρήματα, αλλά ας γίνουμε λίγο πιο ρεαλιστές. Το χρηματιστήριο χρειάζεται γνώσεις και αρκετή υπομονή εάν κάποιος θέλει να δει αποτελέσματα στο μέλλον. Σε κάθε περίπτωση αν επιθυμείτε να μπείτε στον χρηματιστηριακό κόσμο, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απευθυνθείτε σε έναν οικονομικό σύμβουλο.

1. Μην αγοράσετε άπειρες πιστωτικές κάρτες

Σαφώς οι τραπεζικές κάρτες είναι χρήσιμες και σχεδόν απαραίτητες σήμερα. Όλα εξαρτώνται από το πόσα χρήματα θέλετε να ξοδέψετε. Οι πολλές κάρτες συνήθως δημιουργούν πολλά προβλήματα, όπως είναι η αλόγιστη χρήση τους.
toeidesauto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ