2020-01-23 10:00:35
Φωτογραφία για ΣΚΑΪ: Έρχεται ο Λιάγκας με late night εκπομπή;
Διετές είναι το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Γιώργος Λιάγκας με τον ΣΚΑΙ το Καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει πως ο παρουσιαστής κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει στον σταθμό του Φαλήρου, ωστόσο δεδομένη θεωρείται η μη συνέχιση της μεσημεριανής του εκπομπής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στα σχέδια του καναλιού είναι ο Γιώργος Λιάγκας να αξιοποιηθεί στη late night ζώνη με έμφαση στις συνεντεύξεις, κάτι που συμπεριελαμβανόταν και στις αρχικές συζητήσεις του με τον ΣΚΑΙ. Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση του «Guess my age», οι δύο πλευρές είχαν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να βγει στον αέρα και κάποια τέτοια εκπομπή μετά τα μεσάνυχτα.

Βέβαια, οι μετέπειτα εξελίξεις δεν άφησαν το περιθώριο για τέτοιες κουβέντες, ωστόσο αναμένεται το σενάριο να πέσει ξανά στο τραπέζι για τη νέα σεζόν. Άλλωστε, η αποχώρηση του Αντώνη Κανάκη αφήνει πολλά κένα στο late night πρόγραμμα και πρέπει να καλυφθούν.

Όσο για τους συνεργάτες του στη μεσημεριανή εκπομπή, θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως η Ελένη Τσολάκη και ο Δημήτρης Παπανώτας θα οδηγηθούν εκτός ΣΚΑΙ μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ