2020-01-24 08:06:24
Φωτογραφία για Απίστευτο βίντεο: Ψάρι πηδάει έξω από λίμνη, αρπάζει μια γάτα και τη σέρνει κάτω από το νερό
Το ρητό «η περιέργεια σκότωσε τη γάτα» βρίσκει την πλήρη δικαίωση στο βίντεο που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο μέσα σε μια εβδομάδα.

Ένα μικρό ζωηρό γατάκι θέλησε να παίξει σε λίμνη που βρίσκεται στον κήπο ενός σπιτιού στην Ιαπωνία. Το γατάκι στάθηκε στην άκρη της λίμνης που είναι γεμάτη με ψάρια κόι (μοιάζουν πολύ με τα χρυσόψαρα) και άρχισε να βουτά το πόδι του στο νερό, ενώ παράλληλα είχε την ελπίδα μήπως πιάσει και κανένα ψάρι.

Η μεγάλη γάτα, που σύμφωνα με τον Τύπο στην Ιαπωνία, είναι η μητέρα του, μάταια προσπάθησε να το αποθαρρύνει από τα τολμηρά παιχνίδια του, τόσο με το νερό, όσο και με τα ψάρια της λίμνης.

Σε κάποια στιγμή ένα από τα ψάρια άρπαξε το απρόσεκτο γατάκι και το τράβηξε μέσα στο νερό… Δύο κορίτσια που ήταν στο σημείο και προφανώς είναι οι ιδιοκτήτριες της γάτας άρχισαν να φωνάζουν με έκπληξη για το απροσδόκητο γεγονός.

Ένας Ιάπωνας δημοσιογράφος, που είναι ανταποκριτής στην γερμανική εφημερίδα Berliner Kurier, έγραψε για το παράξενο συμβάν και το συνόδευσε με το βίντεο, που μέσα σε μία εβδομάδα έχει γίνει viral.

Όμως δεν έχει γίνει γνωστό αν το άτακτο γατάκι κατάφερε να επιζήσει.

το είδαμε tilestwra.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ