2020-01-26 23:12:47
Φωτογραφία για Παγκόσμιος θρήνος στον αθλητισμό: Σκοτώθηκε ο Κόμπι Μπράιαντ



Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό έχει προκαλέσει η τραγική είδηση: Ο Κόμπι Μπράιαντ έχασε τη ζωή του μετά από πτώση ελικοπτέρου σε ηλικία 41 ετών.

Μαζί του χάθηκε και η 13χρονη κόρη του..

Όπως μετέδωσαν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και πρώτο το TMZ Sports, το τραγικό περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής (27/01). Ο θρύλος του ΝΒΑ και των ΛΑ Λέικερς κι εκ των κορυφαίων παικτών που ανέδειξε ποτέ το παγκόσμιο μπάσκετ, βρισκόταν μεταξύ των επιβαινόντων στο μοιραίο ελικόπτερο που συνετρίβη στην Καλιφόρνια.

Αξιωματούχοι ανέφεραν στο "Variety" πως ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς ήταν παρών στη μοιραία πτήση και άφησε την τελευταία του πνοή! Ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι επίσης επιβεβαιώνει ότι ο "Black Mamba" επέβαινε στη μοιραία πτήση.

Ενώ αναμένεται σε λίγη ώρα η συνέντευξη Τύπου του σερίφη του Λος Άντζελες, από τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα ο αστέρας του ΝΒΑ ταξίδευε μαζί με άλλους τέσσερις ανθρώπους, όταν για άγνωστη μέχρι τώρα αιτία το προσωπικό του ελικόπτερο κατέπεσε και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες.


Οι πρώτες πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι όλοι οι επιβαίνοντες,ανάμεσά τους και το ένα από τα τέσσερα παιδιά του,η 13χρονη κόρη του, έχασαν τη ζωή τους, ενώ η σύζυγος του, Βανέσα Μπράιαντ, δεν ήταν μεταξύ αυτών. Αυτή τη στιγμή γίνεται έρευνα για τους λόγους της συντριβής.

Ο Μπράιαντ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών. Από το 2001 ήταν παντρεμένος με την Βανέσα Μπράιαντ, με την οποία απέκτησαν τέσσερις κόρες, τις Τζιάνα, Νατάλια, Μπιάνκα και τη νεογέννητη Κάπρι.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ