2020-01-27 08:21:42
Φωτογραφία για Η φερόμενη αρπαγή από εξωγήινους του Antonio Villas Boas, το 1965…
Μοιραστείτε το άρθρο

Τη δεκαετία του 1950 και του 1960, ιπτάμενοι δίσκοι είχαν εμφανιστεί σε διάφορες περιοχές της Γης, προξενώντας φρενίτιδα στους ανθρώπους, αλλά και μεγάλη αναταραχή και ανασφάλεια στις κυβερνήσεις των χωρών.



Ανάμεσα στα άλλα, άρχισε να γίνεται λόγος και για ανθρώπους που είχαν απαχθεί από εξωγήινους. Μια τέτοια περίπτωση, από τις πρώτες μάλιστα, ήταν εκείνη ενός νεαρού γεωργού από τη Βραζιλία. Στην αρχή, η μαρτυρία του αντιμετωπίστηκε με επιφύλαξη και ειρωνικά σχόλια, αλλά αργότερα έτυχε μεγαλύτερου σεβασμού και ουσιαστικότερης έρευνας.

Συγκεκριμένα, στις 16 Οκτωβρίου του 1957, ο 23χρονος τότε Antonio Villas Boas δούλευε το βράδυ στο χωράφι του, λίγο έξω από το Sao Francisco de Sales, για να αποφύγει το καυτό λιοπύρι της ημέρας.

Antonio Villas Boas (1934 – 1991)

Κάποια στιγμή, λοιπόν, ύψωσε τα μάτια του στον νυχτερινό ουρανό και είδε ένα παράξενο κατακόκκινο αστέρι, όπως τουλάχιστον του φάνηκε. Μα, το μυστηριώδες αυτό “άστρο” πλησίαζε γοργά και μετά από μερικά λεπτά, ένας αυγοειδής ιπτάμενος δίσκος προσγειώθηκε κοντά του.

Ο τρομοκρατημένος Antonio προσπάθησε να φύγει από την περιοχή με το όχημά του, αλλά τα φώτα και η μηχανή του έπαψαν να λειτουργούν μετά από λίγα μέτρα κι έτσι, αποφάσισε να συνεχίσει με τα πόδια, τρέχοντας μακριά.

Τελικά, μικρόσωμα εξωγήινα πλάσματα τον συνέλαβαν, τον έβαλαν στο εσωτερικό του σκάφους τους κι εκεί, αφού του αφαίρεσαν τα ρούχα του, τον υπέβαλαν σε μια σειρά εξετάσεων. Προηγουμένως, είχαν καλύψει ολόκληρο το σώμα του με μια παράξενη γέλη, ενώ ένα είδος αερίου που αναδυόταν, τον έκανε να νιώθει εξαιρετικά άσχημα.

Τα τρία εξωγήινα αυτά όντα είχαν ύψος περίπου 1,5 μέτρο, τα μάτια τους ήταν μικρά και μπλε, φορούσαν γκρι στολές και κράνη, ενώ έβγαζαν ήχους που έμοιαζαν με γαβγίσματα ή κλαψουρίσματα.

Ξαφνικά, παρουσιάστηκε μπροστά του ένα θηλυκό εξωγήινο ον, που ήταν θελκτικό και ολόγυμνο. Είχε γατίσια μάτια και μακριά πλατινέ μαλλιά. Οι δύο τους είχαν ερωτική περίπτυξη, που μόλις ολοκληρώθηκε, εκείνη έβαλε το χέρι στην κοιλιά της, κάνοντας τον νεαρό Antonio να πιστέψει πως σκοπός της επίσκεψής τους στη Γη ήταν ακριβώς αυτός.

Κατόπιν, τον άφησαν έξω από τον ιπτάμενο δίσκο, του έδωσαν πίσω τα ρούχα του και εξαφανίστηκαν στο στερέωμα.

Όταν ο Antonio Villas Boas επέστρεψε στο σπίτι του, συνειδητοποίησε ότι είχαν περάσει τέσσερις ώρες.

Οι έρευνες που ακολούθησαν μετά το απίθανο αυτό περιστατικό, κατέδειξαν ότι ο νεαρός γεωργός είχε εκτεθεί σε μεγάλη δόση ραδιενέργειας, η οποία τον οδήγησε σε μια μυστηριώδη ασθένεια.

ο Antonio Villas Boas, αμέσως μετά το περιστατικό, εξεταζόμενος από γιατρό

Στα χρόνια που ακολούθησαν, ο νεαρός έγινε δικηγόρος, παντρεύτηκε κι έκανε τέσσερα παιδιά. Επέμενε εμμονικά στην ιστορία του αυτή και αδιαφορούσε για τα σχόλια των άλλων. Δέχτηκε να γίνει αντικείμενο μελέτης και ερευνών από τους ειδικούς, προκειμένου να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του.

Η φερόμενη αρπαγή από εξωγήινους του Antonio Villas Boas άνοιξε ένα μεγάλο κύκλο συζητήσεων. Πολλοί ήταν εκείνοι που τον αμφισβήτησαν και τον κορόιδεψαν, αλλά ήταν αρκετοί κι εκείνοι που τον πίστεψαν, καθώς ο 23χρονος γεωργός ανέφερε πλήθος λεπτομερειών, που δε θα μπορούσε να τις είχε επινοήσει.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 10/08/1965…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 10/08/1965

Μοιραστείτε το άρθρο...

Let's block ads! (Why?)



ΠΗΓΗ

Η φερόμενη αρπαγή από εξωγήινους του Antonio Villas Boas, το 1965 ΠΕΡΙΕΡΓΑ - STRANGE
periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ