2020-01-31 22:30:41
Φωτογραφία για Τσίπρας: «Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε ποδοσφαιρικούς παράγοντες, θα διαχειριστείτε τον Ερντογάν;»
Στο πλαίσιο της συζήτησης του πρωτοκόλλου τροποποίησης της συμφωνίας αμοιβαίας αμυντικής συνεργασίας, μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της κυβέρνησης των ΗΠΑ, ο Αλέξης Τσίπρας άσκησε δριμεία κριτική στους χειρισμούς Μητσοτάκη με αναφορές στα εθνικά θέματα αλλά και στο ποδόσφαιρο.

«Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε ποδοσφαιρικούς παράγοντες και θα διαχειριστείτε μια εθνική κρίση,θα διαχειριστείτε τον Ερντογάν», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας Μάλιστα, πρόσθεσε: «Διχάσατε τη χώρα. Γιατί εσείς γεννάτε αντί να λύνετε προβλήματα. Εδώ δεν μπορείτε να χωρίσετε δυο γαϊδάρων άχυρα. Εδώ δεν είστε εις θέση να χειριστείτε προς το συμφέρον της κοινωνικής ομαλότητας και της Δικαιοσύνης κάποιους ισχυρούς του χρήματος και των ΜΜΕ. Εδώ τα κάνετε μπάχαλο σε μια αντιπαράθεση ποδοσφαιρικού τύπου και οδηγείτε σε αχρείαστους, σε μια τέτοια ιδιαίτερα στιγμή, διχασμούς. Θα διαχειριστείτε εσείς τον Ερντογάν ή – ώ μη γέννετω- μια κρίση στα εθνικά μας θέματα, του παραλόγου που εσείς δημιουργήσατε».


«Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε ποδοσφαιρικούς παράγοντες και θα διαχειριστείτε μια εθνική κρίση,θα διαχειριστείτε τον Ερντογάν», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Μάλιστα, πρόσθεσε: «Διχάσατε τη χώρα. Γιατί εσείς γεννάτε αντί να λύνετε προβλήματα. Εδώ δεν μπορείτε να χωρίσετε δυο γαϊδάρων άχυρα. Εδώ δεν είστε εις θέση να χειριστείτε προς το συμφέρον της κοινωνικής ομαλότητας και της Δικαιοσύνης κάποιους ισχυρούς του χρήματος και των ΜΜΕ. Εδώ τα κάνετε μπάχαλο σε μια αντιπαράθεση ποδοσφαιρικού τύπου και οδηγείτε σε αχρείαστους, σε μια τέτοια ιδιαίτερα στιγμή, διχασμούς. Θα διαχειριστείτε εσείς τον Ερντογάν ή – ώ μη γέννετω- μια κρίση στα εθνικά μας θέματα, του παραλόγου που εσείς δημιουργήσατε».
parapona-rodou
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ