2020-02-01 09:20:41
Φωτογραφία για Έξαλλος ο Νεκτάριος Σφυράκης με την Κατερίνα Καινούργιου...
Πυρ και μανία ο Νεκτάριος Σφυράκης... 

Ο τραγουδιστής υπεραμύνθηκε των δηλώσεών του που προβλήθηκαν χθες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ξεκαθαρίζοντας ότι τα λόγια του παρερμηνεύθηκαν, καθώς ο τίτλος που μπήκε άλλαξε τα όσα είπε. Ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ρατσιστής καθώς ο ίδιος είναι παιδί μεταναστών και αποκάλυψε πώς δεν αποκλείεται να κινηθεί ακόμα και νομικά. Ο τραγουδιστής λοιπόν με νέες του δηλώσεις αυτή τη φορά μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα υπερασπίστηκε τον εαυτό λέγοντας ότι κάθε γονιός κάνει το καλύτερο για τα παιδιά του.

«Επειδή έχει γίνει ένας χαμός από χθες, εγώ αυτό που είπα και ακούγοντας την συνέντευξή μου είναι πέρα για πέρα κατανοητό καθώς αυτό που είπα με τα δικά μου λόγια είναι αυτό που λέγεται πίσω από τις κλειστές πόρτες. Δηλαδή ότι το δημόσιο σχολείο έχει πάρα πολλά προβλήματα. Το ελληνικό κράτος δεν έχει ορίσει κάποιες δομές, ώστε να προσαρμόζονται πιο εύκολα σε ότι να κάνει με το γνωστικό κομμάτι
. Εγώ που έζησαν στη Γερμανία είχε ένα τμήμα που προετοίμαζε τα παιδιά για τη γερμανική γλώσσα, γιατί εγώ είμαι παιδί μεταναστών στη Γερμανία, και έχω φάει... αρκετά όλο το θέμα αυτού που περιγράφεις, όχι τόσο μπούλινγκ αλλά τόσο ότι μας προετοίμαζε το σχολείο να προσαρμοστούμε κυρίως στη γλώσσα. Από εκεί και πέρα όταν έκρινε ότι μπορούμε να παρακολουθήσουμε τα μαθήματα με το υπόλοιπο τμήμα μας... προωθούσε».

Ο τραγουδιστής στην συνέχεια φανερά ενοχλημένος από τον Γιώργο Λιάγκα που τον διέκοπτε συνεχώς είπε: «Αυτό δεν ενέχει κανενός είδος ρατσισμού, αλλά αυτό που ήθελα να πως είναι πως το δημόσιο έχει πολλά προβλήματα. Δεν αφήνει τον εκπαιδευτικό πατριώτη, εννοώ αυτόν που κάνει καλά τη δουλειά του. Πλέον επειδή ο κάθε δημόσιος υπάλληλος έχει φύγει από το θέμα της αξιολόγησης και γίνεται ένας ψιλοχαμός σε αυτό το θέμα».

Όταν δε ο παρουσιαστής τον ρώτησε τι θα γίνει στην περίπτωση που μια τάξη έχει Ελληνάκια με μαθησιακές δυσκολίες ο Νεκτάριος Σφυράκης απέφυγε να απαντήσει ευθέως λέγοντας: «Το γλωσσικό κομμάτι πάει πίσω όλο το σύστημα. Η ελληνική πολιτεία πρέπει να προβλέψει τι θα κάνει και με αυτά τα παιδιά που έχουνε γλωσσικές δυσκολίες. Αυτό αν το κάνει ρατσιστικό...».

 Επειδή έχει γίνει χαμός πρέπει να εξηγήσω κάποια πράγματα, και για τον τίτλο του καναλιού. Υπήρξε σαφής παραποίηση των όσων είπα. Σε αυτό το θέμα θα μιλήσει ο εισαγγελέας», αποκάλυψε ο τραγουδιστής τονίζοντας ότι δεν θα αφήσει έτσι το θέμα συνεχίζοντας: «Εμένα αυτή τη στιγμή έχουν στοχοποιηθεί τα παιδιά μου εξαιτίας του τίτλου που το κανάλι έβαλε από κάτω, το οποίο δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που είπα. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με αυτά που λέμε. Εγώ δεν φύτρωσα, γεννήθηκα και έχω οικογένεια και παιδιά και όλο αυτό έχει ζημιά και ηθική βλάβη γιατί δεν ανταποκρίνεται ο τίτλος σε αυτά που είπα. Να ξέρουμε τι λέμε και όχι αυτά που υποτίθεται ότι ο παρουσιαστής θα μπορούσε να καταλάβει, αλλά αυτά ακριβώς που λέει. Τα ελληνικά μου είναι αυστηρά πολύ συγκεκριμένα και αποδίδω την έννοια. Όχι αυτό που θα μπορούσε κάποιος να καταλάβει».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ