2020-02-01 23:07:37
Φωτογραφία για ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ: Προκήρυξη θέσης Ειδικού Συνεργάτη
«Για την πρόσληψη ενός (1) Ειδικού Συνεργάτη με ειδική σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού

Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, βάσει των διατάξεων του άρθρου 163 του ν.3584/07, όπως ισχύει»

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

Έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις των άρθρων 58 & 59 του ν.3852/10 «Νέα αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ 87Α ́), όπως ισχύουν.

2. Τις διατάξεις του άρθρου 163 του ν.3584/2007 «Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων» (ΦΕΚ 143Α ́), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

3. Την υπ ́ αριθ. 494/29112/02-09-2019 απόφαση Δημάρχου, περί ορισμού Αντιδημάρχων.

4. Την αναγκαιότητα για την πλήρωση μίας (1) θέσης Ειδικού Συνεργάτη.

Γνωστοποιεί

Α. Την πλήρωσης μίας (1) θέσης Ειδικού Συνεργάτη, με απόφοιτο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και εμπειρία ή επαγγελματική ειδίκευση σε θέματα σχετικά με την τοπική αυτοδιοίκηση που αποδεικνύονται σύμφωνα με την περίπτωση της παρ
. Β, με ειδική σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, που θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένη γνώση, γραπτώς ή προφορικώς για θέματα σχεδιασμού, οργάνωσης και υλοποίησης δράσεων για την προώθηση των αρχών της Κοινωνίας των Πολιτών στο Δήμο. Θα επιμελείται το σχεδιασμό και την υλοποίηση εκδόσεων, τη διαχείριση ηλεκτρονικών μέσων, τη δημιουργία ενημερωτικού υλικού, τη διοργάνωση εκδηλώσεων και ημερίδων, θα επικοινωνεί με πολίτες και εξωραϊστικούς – πολιτιστικούς συλλόγους καθώς επίσης και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων στο πλαίσιο των αναπτυξιακών αρμοδιοτήτων και δράσεων του Δήμου.

Β. Για την πλήρωση της θέσης της παρ. Α, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν εντός δέκα (10) ημερών από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσης δια του τύπου:

α. αίτηση για την πλήρωση της θέσης Ειδικού Συνεργάτη,

β. οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριο τίτλο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλο ισότιμο της αλλοδαπής ( σε ευκρινές φωτοαντίγραφο του πρωτότυπου εγγράφου που εκδόθηκε από τις υπηρεσίες και τους φορείς αυτούς ή των ακριβών αντιγράφων τους),

γ. Φωτοαντίγραφο δύο όψεων Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας,

δ. Υπεύθυνη δήλωση κατά το άρθρο 8 του ν.1599/86, στην οποία να δηλώνεται ότι:

i. πληρούνται τα γενικά προσόντα διορισμού (άρθρα 11-14 του ν.3584/07, ως ισχύει),

ii. δεν συντρέχουν στο πρόσωπό τους τα κωλύματα των άρθρων 15-17 του ανωτέρω νόμου

iii. ότι δεν ασκείται ελεύθερο επάγγελμα. ε. αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα,

στ. ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση (δημοσιεύσεις, συμμετοχή σε συνέδρια, ομάδες εργασίας κ.λπ.) ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα αντικείμενα απασχόλησης. 

Επίσης, η ειδίκευση αυτή μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαμβανομένων ως επαγγελματιών ειδικής εμπειρίας. Τα ανωτέρω αποδεικνύονται με την κατάθεση αντίστοιχων δικαιολογητικών.

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου μας, Βασιλέως Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα, Τ.Κ. 190 04, Σπάτα, η οποία θα απευθύνεται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η παρούσα γνωστοποίηση θα δημοσιευθεί σε δύο (2) ημερήσιες εφημερίδες.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΠ. ΜΑΡΚΟΥ

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΑΔΑ 69ΛΒΩ1Χ-Α91
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ