2020-02-01 23:17:22
Φωτογραφία για Αυτό το αυτοκίνητο έσωσε τον επιχειρηματία Βασίλη Χήτο
Το επίπεδο παθητικής ασφάλειας του αυτοκινήτου που είχε επιλέξει ο Έλληνας επιχειρηματίας, ήταν αυτό που-τελικά-του έσωσε τη ζωή.

Ο επιχειρηματίας Βασίλης Χήτος, ιδιοκτήτης της εταιρείας Ζαγόρι, και η σύζυγός του, Καρολίνα ντε Σόουζα, δύσκολα θα ξεχάσουν την εμπειρία που έζησαν σήμερα το πρωί. Κινούμενοι στην Ιονία Οδό το αυτοκίνητό τους εξετράπη της πορείας του και μετά από μια τρελή πορεία βρέθηκε σε παράδρομο του μεγάλου αυτοκινητοδρόμου (στο 80o χιλιόμετρο Αντιρρίου-Ιωαννίνων).

Όπως μπορείτε να δείτε, οι εικόνες από το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο σοκάρουν! Ωστόσο, η επιλογή του Βασίλη Χήτου και η επένδυση σε ένα πολυτελές και ασφαλές αυτοκίνητο ήταν αυτό που τελικά έσωσε τη ζωή του ίδιου και της συζύγου του.

Μετά από έρευνα, προκύπτει πως πρόκειται για ένα Range Rover Sport, 5.000 κυβικών με απόδοση 525 ίππων. Προσφέρει επιτάχυνση 0-100 σε 5,3 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Η επιλογή του συγκεκριμένου μοντέλου, η τιμή του οποίου ξεκινά από τα 170.000 ευρώ, μόνο τυχαία δεν είναι καθώς ο Βασίλης Χήτος είναι λάτρης της ταχύτητας.


Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως το μοντέλο ήταν εφοδιασμένο με χειμερινά ελαστικά και λόγω της υψηλής ταχύτητας που είχε αναπτύξει ο Έλληνας επιχειρηματίας (πάνω από 200 χλμ./ώρα), προκλήθηκε κλατάρισμα και το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του (ανάλογα με τον τύπου του χειμερινού ελαστικού τα 180 ή τα 160 χλμ./ώρα τίθενται σαν όριο τις περισσότερες φορές). Ωστόσο, αναμένουμε το τελικό πόρισμα της Τροχαίας για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος. Σε κάθε περίπτωση, το σοκαριστικό συμβάν μας θυμίζει-για μια ακόμη φορά- πόσο σημαντική είναι η επένδυση σε ένα ασφαλές και σύγχρονο αυτοκίνητο.

Μια από τις πιο δυναμικές ελληνικές εταιρείες

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, η ελληνική βιομηχανία εμφιαλώσεως του φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ, διακρίνεται τα τελευταία χρόνια ως ένας από τους κορυφαίους ηγέτες της ελληνικής αγοράς, μεταξύ των καλύτερων επιχειρήσεων την Ελλάδα, με βάση τις επιδόσεις της. Συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους, ενώ επίσης συγκαταλέγεται στις 500 Εταιρείες ή 150 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού. Βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου τους με βάση τον Κύκλο Εργασιών.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ