2020-02-03 08:01:29
Φωτογραφία για 5 ανεξήγητα μυστήρια της ζούγκλας - ΜΥΣΤΗΡΙΟ
[03/02/2020 - 07:48]

5 ανεξήγητα μυστήρια της ζούγκλας

H ζούγκλα και τα δάση της γης τρομοκρατούν την ανθρώπινη φυλή για χρόνια. Υπάρχει κάτι ανησυχητικό στο να μην ξέρεις τι μπορεί να παραμονεύει πίσω από το επόμενο δέντρο.

Αυτό δεν μας εμπόδισε να τα εξερευνήσουμε και να ψάξουμε για τις χαμένες πόλεις και θησαυρούς που φημολογείται ότι είναι μέσα.

Τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος έχει γίνει ένα πολύ πιο βαρετό μέρος, με τα πάντα χαρτογραφημένα και καμία τοποθεσία κρυμμένη από τους δορυφόρους.

Ωστόσο, η ζούγκλα εξακολουθεί να κρατάει τα μυστικά της, με μεγάλες ποσότητες γης ακόμα ανεξερεύνητες, άγνωστες φυλές, πλάσματα μη τεκμηριωμένα και καταγεγραμμένα, και πράγματα που δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ.

Αυτά είναι τα αναπάντητα μυστήρια της ζούγκλας

Οι άνθρωποι sentinelese

Η φυλή sentinelese είναι η πιο απομονωμένη γνωστή φυλή στη Γη. Κατοικούν στη ζούγκλα του North Sentinel island στον ινδικό ωκεανό και πιστεύεται ότι έζησαν εκεί για 60.000 χρόνια.

Οι πολίτες αρνήθηκαν κάθε προσπάθεια που κάνει ο δυτικός κόσμος για να τους προσεγγίσει και είναι γνωστό ότι αφανίζουν ανθρώπους που πλησιάζουν πολύ.

Μιλούν μια μη διαβαθμισμένη γλώσσα και οδηγούν μακριά κάθε ερευνητική ομάδα με βέλη και λόγχες.

Η φυλή εκτιμάται ότι δεν έχει περισσότερους από 500 ανθρώπους, αλλά εξακολουθούν να απομονώνονται εξαιρετικά καλά, δημιουργώντας μεταλλικά εργαλεία και εμφανίζοντας καλή υγεία.

Το πραγματικό μυστήριο αυτής της φυλής είναι το πώς κατάφεραν να επιβιώσουν από το παλιρροϊκό κύμα του 2004 που κατέστρεψε πολλά από τα νησιά Ανταμάν.

Παρακολουθήστε το ελληνικό βίντεο από το κανάλι Lab of Top10 για να μάθετε περισσότερα:

[embedded content]

5 Ανεξήγητα Μυστήρια Της Ζούγκλας

Let's block ads! (Why?)



ΠΗΓΗ

5 ανεξήγητα μυστήρια της ζούγκλας periergaa
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ