2023-10-18 15:30:03
Φωτογραφία για Γιωργής Τσουρής και Βαγγέλης Δαούσης αναλαμβάνουν να λύσουν το μυστήριο στους “Φόνους Στο Καμπαναριό”



 Η πολυαναμενόμενη κωμωδία του Alpha “Φόνοι Στο Καμπαναριό” κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 21:00 και το δίδυμο των ντετέκτιβ Μιλτιάδη Σοφιανού και Έκτορα Τσακαλάκη είναι αυτό που αναλαμβάνει να λύσει το μυστήριο, με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.



Τους ρόλους των Μιλτιάδη Σοφιανό και Έκτορα Τσακαλάκη υποδύονται ο Γιωργής Τσουρής και ο Βαγγέλης Δαούσης αντίστοιχα.



Μιλτιάδης Σοφιανός

βρίσκεται σε διαθεσιμότητα εδώ και 3 χρόνια. Στην τελευταία του υπόθεση έκανε λάθος εκτίμηση υπόπτου και πυροβόλησε αθώο πολίτη. Το όνομά του στιγματίστηκε, η καριέρα του πήρε την κάτω βόλτα και κατέληξε ο περίγελος των συναδέλφων του στο τμήμα. Απογοητευμένος με την τροπή που πήρε η καριέρα του, κλείστηκε στον εαυτό του, έπεσε σε κατάθλιψη κι απομάκρυνε, άθελά του, τη γυναίκα του, η οποία κάποια στιγμή του ζήτησε να πάρουν διαζύγιο

. Η εξιχνίαση του φόνου στη μονή έρχεται ως μάννα εξ’ ουρανού. Είναι η ευκαιρία που έψαχνε για να ξεπλύνει τη ντροπή και να επανέλθει στο προσκήνιο. Επιστρέφοντας, ωστόσο, δυσκολεύεται να πάρει πρωτοβουλίες και να είναι τολμηρός, τρέμοντας στην ιδέα ότι θα κάνει το ίδιο λάθος. Θα μπορέσει τελικά να ξεπεράσει τις φοβίες του, να πιάσει το δολοφόνο και ν’ αποκαταστήσει τη φήμη του;



O Γιωργής Τσουρής αποκάλυψε τα κοινά που έχει με τον χαρακτήρα που υποδύεται: «Ο Μιλτιάδης Σοφιανός είναι ένας άντρας στην ηλικία μου που προσπαθεί να κάνει καλά τη δουλειά του. Εκεί σταματάνε τα κοινά! Ο σημαντικότερος στόχος που θέσαμε γι' αυτό τον ρόλο, είναι να φέρει σε αυτή την κωμωδία το δικό του δράμα, να βρει δικαίωση και να βρει - γιατί όχι; - και τον έρωτα».





Έκτορας Τσακαλάκης

Πολλά υποσχόμενος απόφοιτος της αστυνομικής σχολής και βύσμα του διοικητή. Φύσει ευγενικός, μιλά πάντα στον πληθυντικό και μένει ακόμα με τη μαμά και τον μπαμπά. Παρορμητικός, ενθουσιώδης και πολυλογάς, πραγματικός εκπρόσωπος της generation z, αντιπροσωπεύει όλα όσα δεν είναι ο Σοφιανός, ο οποίος αρνείται να του εμπιστευτεί το οτιδήποτε πλην της αρχειοθέτησης. Στην πορεία ωστόσο της έρευνας, ο Τσακαλάκης τον διαψεύδει καθώς αποδεικνύεται δεινός συλλέκτης στοιχείων κι απίστευτα αποτελεσματικός.



Υποδυόμενος ένα παιδί της ηλικίας του, ο Βαγγέλης Τσουρής βρίσκει πολλά κοινά με τον ρόλο του Έκτορα Τσακαλάκη: «Ο νεανικός ενθουσιασμός για το καινούργιο είναι κάτι που έχω και εγώ και ο ρόλος μου. Επίσης η αγάπη και το πάθος για την δουλειά μας. Σαν πρόκληση δεν έχω βρει κάτι ακόμη, αλλά νωρίς είναι ακόμη σίγουρα μέσα στα επόμενα επεισόδια θα βρεθούν χαρακτηριστικά στον χαρακτήρα του που θα πρέπει να τα αντιμετωπίσω».



Οι “Φόνοι Στο Καμπαναριό”, σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου (Στο Παρά 5, Είσαι Το Ταίρι Μου, Εγκλήματα κ.α) και σενάριο των Νίκου Τσιάμη, Νίκου Μήτσα και Παναγιώτη Χριστόπουλου, έρχoνται την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 21:00 στον Alpha, με «φονικές» ατάκες και γέλια μέχρι «θανάτου»!



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ