2020-02-03 14:00:09
Φωτογραφία για ΑΕΚ: Ο Σιδηρόπουλος πήγε να… τινάξει το ματς στον αέρα!
Η ΑΕΚ έχει έντονα παράπονα από τον Τάσο Σιδηρόπουλο. Και όχι άδικα εδώ που τα λέμε, σύμφωνα με τα όσα είδαμε στο Περιστέρι Σε ένα δύσκολο και σκληρό ματς, ο Ροδίτης ρέφερι τα έκανε μαντάρα. Αμέτρητες κίτρινες κάρτες για την ΑΕΚ, η ο οποία φωνάζει για την μη αποβολή του Κιβρακίδη και το πέναλτι πάνω στον Λόπες.

Το ματς ξεκίνησε με τον διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο να καταφέρνει από πολύ νωρίς να γίνεται ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Αρνητικός…

Ο «κορυφαίος» Έλληνας διαιτητής πήγε να τινάξει στον αέρα το παιχνίδι, κάνοντας συνεχόμενα λάθη και με πολλές κάρτες. Στο πρώτο ημίχρονο πέντε παίκτες της ΑΕΚ (Τσιγκρίνσκι, Αραούχο, Κρίστιτσιτς, Λιβάια και Σιμόες ) είδαν κίτρινη, οι περισσότερες αυστηρές, ενώ στην επανάληψη το ίδιο έκανε και στους Λόπες, Σιμάνσκι και Οικονόμου. Και συν την κάρτα που έδειξε στις καθυστερήσεις στην αποβολή του Κρίστιτσιτς, έδειξε συνολικά 9 κίτρινες! (8 συν μία στην αποβολή).


Ο Σιμόες έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Άρη, ενώ ο Κρίστιτσιτς που επίσης θα έχανε τα δύο αυτά ματς, προτιμήθηκε να αποβληθεί στο τέλος για να χάσει μόνο τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο. Και έτσι το κακό έγινε… μικρό με αυτό το τρικ.

Επίσης και ο Λόπες συμπλήρωσε κάρτες και τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί ποιο από τα δύο παιχνίδι (ΠΑΟ-Άρη) θα χάσει.

Πάντως, στην ΑΕΚ για τον Σιδηρόπουλο φωνάζουν και επειδή δεν απέβαλε ως όφειλε τον Κιβρακίδη στο 35′ με δεύτερη κίτρινη, ενώ δεν έδωσε το πέναλτι στον Λόπες αφού υπάρχει επαφή, κάτι για το οποίο ευθύνεται και ο VAR. Και μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα του εξέφρασαν τα παράπονα τους για τις αποφάσεις του. Πάντως, ευτυχώς η ΑΕΚ κέρδισε και έτσι δεν… βίωσε μια μεγάλη διαιτητική αδικία από τον ρέφερι, που πήγε να τινάξει το ματς στον αέρα.

Ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός πάντως ξάφνιασε τους πάντες. Στο ημίχρονο του αγώνα την… έπεσε στον Σιδηρόπουλο, λέγοντας του χαρακτηριστικά «Ο Σιδηρόπουλος είσαι, πώς παίζεις έτσι, τι είναι αυτά…».
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ