2020-02-06 11:52:30
Φωτογραφία για Σύμβαση με τράπεζα Πειραιώς: Τι μελετά το υπουργείο Εθνικής Άμυνας
Σύμβαση με τράπεζα Πειραιώς: Τι μελετά το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την σύμβαση η οποία έληξε τον περασμένο χρόνο, αλλά είχε παραταθεί έως Ιανουάριο

Από πέρυσι το καλοκαίρι έχει λήξει η σύμβαση που είχε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με την τράπεζα Πειραιώς εξασφαλίζοντας καλύτερα επιτόκια για τα στελέχη, επιστροφές μέσω αγορών από πιστωτικές κάρτες και προνομιακά στεγαστικά δάνεια.

Η σύμβαση παρατάθηκε δυο φορές, έως ότου γίνει διαπραγμάτευση, η οποία έχει ξεκινήσει από τον Μάιο του 2019. Ωστόσο δεδομένων των εκλογών, οι συζητήσεις είχαν ατονίσει, με αποτέλεσμα να τραβήξει σε χρόνο η διαπραγμάτευση.

Παράλληλα, έχουν ζητηθεί και προσφορές από άλλες τράπεζες για να επιλεγεί η πλέον συμφέρουσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Armyvoice.gr υπάρχει φως για το ποια είναιη πιο συμφέρουσα, αλλά μαθαίνουμε ότι οι παροχές θα είναι μειωμένες.

Ωστόσο ακόμα το θέμα παραμένει ανοικτό καθώς ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος δεν έχει ακόμα υπογράψει τα σχετικά έγγραφα για να προχωρήσει η διαδικασία.

Το πρόβλημα είναι ότι η τράπεζα στις 31/1 έδωσε λήξη της σύμβασης και απενεργοποίησε τις σχετικές υπηρεσίες, με αποτέλεσμα να βρεθούν «ξεκρέμαστα» τα στελέχη.

Θα πρέπει οι αρμόδιοι να επιταχύνουν τις διαδικασίες για να μην έχουν δυσάρεστες εκπλήξεις τα στελέχη.

ΠΗΓΗ: https://www.armyvoice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ