2020-02-06 17:40:15
Φωτογραφία για My Style Rocks: Πανικός στα παρασκήνια - Αναβλήθηκε το σημερινό γύρισμα
Ένταση και εκνευρισμός φαίνεται να επικρατεί στους κόλπους του νέου κύκλου του ριάλιτι μόδας καθώς αναβλήθηκε το σημερινό γύρισμα του ριάλιτι. Τι πραγματικά συμβαίνει, όμως, στα παρασκήνια; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, παρά το γεγονός ότι όλα τα κορίτσια ήταν στη θέση τους, το ίδιο και οι κριτές Λάκης Γαβαλάς, Έλενα Χριστοπούλου και Στέλιος Κουδουνάρης και φυσικά η οικοδέσποινα Κατερίνα Στικούδη, το γύρισμα δεν έγινε ποτέ.

Ο λόγος; Σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες, όταν συγκεντρώθηκαν όλοι στο πλατό και ήταν σχεδόν όλα έτοιμα για να γίνει το γύρισμα, ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε πως θέλει να ακούσει πρώτα μια συγγνώμη από μία παίκτρια με την οποία είχε έρθει σε αντιπαράθεση τηλεοπτικά. Ο λόγος για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη με την οποία ο γνωστός σχεδιαστής μόδας δεν δείχνει να έχει καλή χημεία.

Από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις της Δήμητρας στα πλατό με τις ενδυματολογικές της επιλογές, ο Στέλιος Κουδουνάρης έδειχνε να μη συμφωνεί με την αισθητική της και η κριτική του φαίνεται πως έφτανε στα αυτιά της παίκτριας ως..
. εριστικά σχόλια. Κάπως έτσι ξεκίνησε και η κακή σχέση ανάμεσά τους και προφανώς έχει εξελιχθεί σε... πόλεμο! Αρκεί μόνο να πούμε ότι η Δήμητρα είναι στο παιχνίδι από τη Δευτέρα αλλά έχει ήδη δημιουργήσει αντιπάθειες μέσα στο παιχνίδι. Το αποτέλεσμα πάντως ήταν το σημερινό γύρισμα να αναβληθεί, χωρίς κανείς να γνωρίζει πώς θα προχωρήσει ο προγραμματισμός της εκπομπής μετά από μια τέτοια εξέλιξη και ένα καθημερινό και απαιτητικό πρόγραμμα που γνωρίζει τέτοια επιτυχία.

Πηγή: gossip-tv

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ