2020-02-06 20:22:29
Φωτογραφία για Οι τρομοκράτες του Ισλάμ κυκλοφορούν ελεύθερα στο όνομα του πολυπολιτισμού
Αυτός είναι ο Σουντές Αμάν, ο 19χρονος δράστης της επίθεσης στο Λονδίνο ο οποίος είχε αποφυλακιστει πριν μία εβδομάδα για αδικήματα που σχετίζονταν με την τρομοκρατία, ο οποίος δεν είχε κάνει ούτε μία απόπειρα να δηλώσει αθώος, μη κρύβοντας το πάθος του για τις εξτρεμιστικές ενέργειες εναντίον της Δύσης.

Το 2017 είχε καταδικαστεί με τρία χρόνια φυλάκιση, ενώ στον υπολογιστή του και στο κινητό του, είχαν βρεθεί βίντεο και οδηγίες για κατασκευή εκρηκτικού μηχανισμού και επιθέσεων με μαχαίρι. 

Μάλιστα ζητούσε από την κοπέλα του να αποκεφαλίσει τους γονείς της και έλεγε σε γνωστούς του πως θέλει να πραγματοποιήσει τρομοκρατικές επιθέσεις. ενώ είχε ανεβάσει και φωτογραφία του τότε αρχηγού του Ισλαμικού Κράτους, Αμπου Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.

Παρόλα αυτά η ευνουχισμένη πολιτισμένη Δύση επιτρέπει σε τέτοιους παρανοϊκούς τύπους να παραμένουν στο έδαφος της και να είναι θέμα χρόνου πότε θα υπάρξουν θύματα από κάποια επίθεση τους όπως έγινε με αυτόν τον παλαβό ο οποίος πήρε μαζί του 3 ανθρώπους χτες.

 Πιστεύω πως πρέπει να αλλάξει ολόκληρο το νομοθετικό πλαίσιο για τέτοιες περιπτώσεις και να απελαύνονται σε κάποια ισλαμική χώρα χωρίς πολλά πολλά.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ