2020-02-06 20:43:12
Φωτογραφία για Θάνος Μωραΐτης στην ΕΡΤ1: «Η Νέα Δημοκρατία στο μεταναστευτικό- προσφυγικό επένδυσε στο μίσος και τον φόβο»
   «Αυτό το μπάχαλο που ζούμε τις τελευταίες μέρες στο μεταναστευτικό- προσφυγικό είναι τρανταχτή απόδειξη της κατάρρευσης του επιτελικού κράτους», είπε, μεταξύ άλλων, σήμερα, 06/02/2020, o βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης, στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1 «Από τις 6» με τους Δημήτρη Κοτταρίδη και Γιάννη Πιτταρά.

Δε δίστασε να σχολιάσει με σαρκαστική διάθεση όσα έχουν ειπωθεί περί «υποκίνησης των μεταναστών», λέγοντας: «Αυτούς τους οκτώ μήνες η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κάνει παλινωδίες και λάθη, αλλά για τα πρόσφατα γεγονότα στη Λέσβο φταίει το κλιμάκιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που επισκέφθηκε το νησί ή οι ΜΚΟ».

 «Δεν περίμενε κανείς τόσες παλινωδίες από μία κυβέρνηση που παρουσιαζόταν ως έτοιμη», πρόσθεσε, υπενθυμίζοντας πως «ακούσαμε για κλειστά κέντρα κράτησης από τη Νέα Δημοκρατία, η Μόρια σήμερα έχει πάνω από 20.000 πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ επί ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είχε περίπου 5.000, αλλάξαμε τόσους Εθνικούς Συντονιστές και είδαμε το ένα σχέδιο της κυβέρνησης μετά το άλλο να καταρρέει».

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ