2020-02-07 14:29:09
Φωτογραφία για Διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για τον κατηγορούμενο της δολοφονίας στο φανοποιείο.
 

   Μετά την διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα, το συμβούλιο πλημμελειοδικών θα αποφασίσει την τύχη  του 41χρονου φανοποιείου, ο οποίος από τα ξημερώματα της Δευτέρας κατηγορείται για την δολοφονία του 40χρονου συχωριανού του στο Νέο Σούλι της Πάτρας μέσα στο συνεργείο του.

Μέχρι τότε ο 41χρονος έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό με τον δικηγόρο του Άγγελο Στεργιόπουλο να δηλώνει στο newsit.gr ικανοποιημένος από την έκβαση αυτή: “Υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα με αποτέλεσμα να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Το τι θα γίνει στη συνέχεια θα το  γνωρίζουμε σε πέντε μέρες, όπου το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, θα αποφασίσει για την τύχη του. Ο ανακριτής έκρινε πως έπρεπε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, η εισαγγελέας επέμενε για την κράτηση του. Σε αυτή τη φάση ρίχνουμε το βάρος στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών γιατί εκείνο θα ελέγξει ενδελεχώς την δικογραφία, το υλικό και τις καταθέσεις από την τοπική κοινωνία, όπου  αποδεικνύεται πως ο κατηγορούμενος βρισκόταν σε άμυνα” εξηγεί ο δικηγόρος Άγγελος Στεργιόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ