2020-02-07 18:20:07
Φωτογραφία για Αποκαλυπτικό: Η ένταση της Καινούργιου για το χαμηλό lead in και η ατάκα για το τηλεοπτικό της μέλλον!
Ένταση στο OPEN!

Αφορμή στάθηκε ένα χθεσινό ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου στο παρασκήνιο της εκπομπής της σχετικά με το χαμηλό lead in που παίρνει από το πρόγραμμα που προηγείται.

Συγκεκριμένα, το «Ώρα Ελλάδος 7» στα τελευταία του λεπτά περιορίζεται συνήθως στο 5%, ενώ και το «Ευτυχείτε» το πρώτο μισάωρο ζορίζεται πολύ, συγκριτικά πάντα με τον ανταγωνισμό. Έτσι, διάφοροι παρόντες στο κανάλι την άκουσαν να διαμαρτύρεται έντονα για την κατάσταση αυτή λέγοντας τη φράση στον αρχισυντάκτη της Θέμη Μάλλη «Μου αρέσει Θέμη που μου λες να μείνουμε στο OPEN».

Η παραπάνω έγκυρη πληροφορία έρχεται να «κουμπώσει» με ένα ρεπορτάζ που είναι εδώ και καιρό γνωστό. Η Κατερίνα Καινούργιου έχει δεχθεί πρόταση συνεργασίας από τον ΣΚΑΙ για την πρωινό-μεσημεριανή ζώνη, ωστόσο εκείνη θέλει να έχει στο πλευρό της τον Θέμη Μάλλη, που τον θεωρεί βασικότατο πυλώνα της επιτυχίας της στην πρωινή ζώνη του OPEN. Το πρόβλημα είναι ότι ο ίδιος δεν επιθυμεί κάποια τέτοια κίνηση, καθώς μη ξεχνάμε πως έχει τη διεύθυνση όλων των ψυχαγωγικών εκπομπών εσωτερικής παραγωγής του σταθμού.

Σε όλα αυτά να προσθέσουμε τη θέση του καναλιού που υποστηρίζει ότι είναι στην διακριτική του ευχέρεια η ανανέωση του +1 στο συμβόλαιο της, κάτι που το περιβάλλον της αμφισβητεί.

Για να δούμε http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ