2020-02-08 23:00:31
Φωτογραφία για Η Ρόδος θέλει ηλεκτροσόκ και άμεσα ένα νέο ξεκίνημα
ΔΕΝ είναι η διαπίστωση σημερινή, είναι όμως απαραίτητο να πούμε πως στον τόπο αυτό έλειψαν οι ηγέτες, οι καθοδηγητές και όσοι θα μπορούσαν να βάλουν μπροστά τα στήθη τους για να γίνει κάτι καλό!

Το έλλειμμα είναι σημαντικό όχι γιατί δεν υπάρχουν καλές ιδέες ή δεν υπάρχουν μυαλά που θα μπορούσαν να προσφέρουν αλλά γιατί αυτά τα μυαλά δεν θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά, βλέποντας την μετριότητα, τον ωχαδελφισμό αλλά και την έντονη προβολή όσων θεωρούν εαυτούς ικανούς, φορτωμένους με την μετριότητα, την αναποτελσματικότητα, την φτώχια σε καινοτομία και την έλλειψη οράματος.

Η Ρόδος έχει πλήρως απαξιωθεί από όλους, που κυβερνούν τη χώρα: Λες και το θαύμα δεν δίνει κάθε χρόνο αυτά που πρέπει στον εθνικό κουμπαρά! Απλά, δεν υπάρχει πλαίσιο διεκδίκησης και όσα γίνονται, μόνο με την πρωτοβουλία των ιδιωτών γίνονται, χωρίς κρατική συμμετοχή! Στο έλεος του Θεού Η Ρόδος θέλει νέο σύγχρονο λιμάνι, εκσυγχρονισμό έστω του σημερινού.


Θέλει ένα έργο που θα την προσδιορίσει για το άμεσο μέλλον, είτε αυτό θα είναι κάτι σαν τον Κολοσσό είτε κάτι που θα ταυτισθεί με την περιοχή.

Η Ρόδος θέλει νέο γήπεδο ποδοσφαίρου που θα γίνει σημείο αναφοράς για ανάπτυξη χειμερινού τουρισμού, ανάπτυξη των αθλημάτων, προσέγγιση της τουριστικής ανάπτυξης σε άλλα επίπεδα.

Η Ρόδος θέλει εκσυγχρονισμό του νοσοκομείου της. Τέλειωσε και αυτό, πάλιωσε…

Η Ρόδος θέλει αξιοποίηση όλων των δημοσίων κτιρίων που ρημάζουν: Παλιό ΙΚΑ, παλιό νοσοκομείο, εγκαταστάσεις στο κέντρο της πόλης.

Η Ρόδος θέλει νέους δρόμους, καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και των επισκεπτών.

Η Ρόδος θέλει εκμετάλλευση των τεχνολογιών σε νέα πρότυπα.

Η Ρόδος θέλει άμεσα επαναλειτουργία της Νέας Αγοράς.

Η Ρόδος θέλει φινίρισμα, αλλαγές στην εικόνα της, διαφοροποιήσεις στην ποιότητα, αλλαγή πλεύσης.

Δεν πρόκειται να αραδιάσουμε ιδέες, πιθανώς άλλοι να έχουν καλύτερες και περισσότερες. Κινδυνεύουμε να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μια κατάσταση χωρίς επιστροφή. Δεν θα λάμψουν όλα γύρω μας με αυτόματο πιλότο ούτε φυσικά με τους βαρεμένους που ξυπνάνε αργάμιση και κοιμούνται αργά. Η Ρόδος θέλει ηγεσία. Δεν είναι θέμα ηλικίας. Είναι θέμα πρακτικής και τακτικής.

Ηλεκτροσόκ θέλει η Ρόδος…
skyrodos
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ