2020-02-09 12:19:28
Φωτογραφία για Η πληροφορία είναι φως. Επιστολές από την εστία
[09/02/2020 - 12:09]

Η πληροφορία είναι φως. Επιστολές από την εστία

Χρήστος Κιτσινάμας

Όταν φτάσει η στιγμή να αλλάξει ο πλανήτης Γη διάσταση και να μεταβεί από την 3η μέσω της 4ης στη 5η διάσταση, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το Σύμπαν (το οποίο καλούμε Θεό) δεν μας εγκαταλείπει ποτέ.

Ένας από τους τρόπους που η πηγή μοιράζεται την αγάπη της είναι με το να παρέχει πληροφορίες από ανώτερες ευφυΐες μέσω δασκάλων, οι οποίοι γεννιούνται σε ανθρώπινα σώματα.

Ένας άλλος τρόπος είναι οι δάσκαλοι να επικοινωνούν μέσω ενός διαμέσου γεμάτου αγάπη, το οποίο είναι αξιόπιστο ότι δεν θα παραποιήσει, δεν θα αλλάξει και δεν θα κάνει κατάχρηση αυτής της ανάγκης για υποστήριξη από το Σύμπαν.

Οι πληροφορίες που δίνονται μέσω επικοινωνίας με ανώτερες οντότητες μας βοηθούν να κατανοήσουμε κάποια πράγματα και να κάνουμε αλλαγές με χάρη και ευκολία! Η πληροφορία είναι Φως!

Ο Πλανήτης Γη περνάει σε ένα υψηλότερο επίπεδο ενεργειακής δόνησης! Όταν ένας πλανήτης πρόκειται να κάνει μια τέτοια μεγάλη αλλαγή δεν τον αφήνουν στη τύχη του. Από την «Οικογένεια του Φωτός», έχουν έρθει στη Γη οι «Πολεμιστές του Φωτός» όπως ονομάστηκαν, για να βοηθήσουν να γίνει αυτό το τεράστιο άλμα, και δεν είναι οι μόνοι…

Σύντομα θα γίνει μια μετάβαση, μια μετακίνηση μέσω των διαστάσεων, ώστε να εισέλθουμε σε ανώτερες διαστάσεις, στις οποίες το σώμα γίνεται πιο δεκτικό στις καινούριες ενέργειες, πιο ευέλικτο, αλλά και πιο δυνατό. Αυτό έχει σαν συνέπεια την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, και την δημιουργία ενός κόσμου, ο οποίος θα στηρίζεται στη δικαιοσύνη, τη χαρά, την υγεία, την αρμονία, την ειρήνη, και βέβαια την αγάπη!

Το κλειδί είναι η Αγάπη! Το συστατικό του σύμπαντος, είναι η Αγάπη. Το σχέδιο, στηρίζεται στην επαναφορά των στοιχείων του φωτός, που είναι η πληροφορία και η αγάπη.

Το φως είναι πληροφορία, και η αγάπη είναι δημιουργία. Γι αυτό οι «Εργάτες του Φωτός», ενσαρκώθηκαν στη Γη κατά εκατομμύρια, για να αλλάξουν το σύστημα μέσα στο οποίο βρίσκονται, με το να εξελιχθούν και να δημιουργήσουν μια καινούρια συχνότητα δόνησης.

Μια νέα πραγματικότητα, η οποία θα επικρατήσει τα επόμενα χρόνια. Μέσα από αυτούς θα συντελεστεί η μεταμόρφωση. Αυτό που κάνουν, θα επηρεάσει όλο το σύμπαν σε απίστευτο βαθμό! Βρίσκονται εδώ για να βοηθήσουν, να διδάξουν, να εξελιχθούν και να περάσουν όλη τη διαδικασία.

Η αληθινή γνώση είναι μέσα τους. Εκεί βρίσκονται οι πληροφορίες και τη κατάλληλη στιγμή θα αφυπνιστούν και θα αρχίσουν να τις μεταδίδουν στους υπόλοιπους.!

Δείτε και το σχετικό βίντεο από το κανάλι “Χρήστος Κιτσινάμας” του Youtube:

[embedded content]

Η πληροφορία είναι φως – επιστολές από την εστία – Urantia Center: Χρήστος Κιτσινάμας

Let's block ads! (Why?)



ΠΗΓΗ

Η πληροφορία είναι φως. Επιστολές από την εστία periergaa
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ