2020-02-11 18:00:35
Φωτογραφία για Γιώργος Λιάγκας: η έλλειψη αυτοκριτικής και το «ψέμα»
Ο Γιώργος Λιάγκας είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους παρουσιαστές, με πολλές επιτυχίες στο δυναμικό του. Ωστόσο, η φετινή του εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα ούτε σε επίπεδο τηλεθέασης, ούτε σε επίπεδο εντυπώσεων. Είναι όμως σημαντικό ο καθένας στην αποτυχία του να κάνει αυτοκριτική, προκειμένου να καταλάβει τι δεν έγινε σωστά και να επιστρέψει δριμύτερος. Δυστυχώς ο Γιώργος Λιάγκας δεν δείχνει μέχρι στιγμής να κάνει κάτι τέτοιο, αφού φαίνεται να θεωρεί ότι η μόνη αιτία για τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής είναι το ατυχές περιστατικό με τον σχολιασμό για την φοιτήτρια του ΑΠΘ. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε, «σημειώναμε πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης όμως μετά από αυτό (το περιστατικό), η εκπομπή τραυματίστηκε και τώρα ψάχνουμε να βρούμε τα πατήματα μας». Είναι κρίμα για έναν παρουσιαστή τέτοιου μεγέθους να μην μπορεί να αποδεχτεί μία αποτυχία, καθώς αν ρίξει κανείς μια ματιά στα νούμερα τηλεθέασης θα δει ότι η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική
. Ενδεικτικά, μία μέρα πριν το επίμαχο περιστατικό, στις 6 Νοεμβρίου, η εκπομπή είχε σημειώσει μόλις 8,9%, ενώ την αμέσως προηγούμενη ημέρα η τηλεθέαση είχε φτάσει το 11,3%. Αυτά τα νούμερα επ’ ουδενί δεν μπορούν να χαρακτηριστούν «πολύ υψηλά», και αυτό το γνωρίζει και ο ίδιος ο παρουσιαστής. Καλό είναι λοιπόν να παίρνει ο καθένας τις ευθύνες του και να μην προσπαθεί να «ρίξει στάχτη» στα μάτια των τηλεθεατών με τέτοιου είδους δηλώσεις.  

ΥΓ. Τα νούμερα αναφέρονται στο δυναμικό κοινό 18-54, που είναι και αυτό που ενδιαφέρει όλους τους παρουσιαστές και όλα τα κανάλια.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ