2020-02-13 11:30:23
Φωτογραφία για Ασφαλιστικά Μέτρα Κατά Της Vodafone Καταθέτει Δήμος Για Κεραία κινητής τηλεφωνίας
Ασφαλιστικά μέτρα κατά της εταιρείας Vodafone εναμένεται να καταθέσει ο Δήμος Ηλιούπολης στο αμέσως επόμενο διάστημα, με αφορμή την εγκατάσταση νέας κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην συμβολή των Δωδεκανήσου και Μακεδονίας.

Σε ειδική εκδήλωση που οργάνωσαν σύλλογοι γονέων και εκπαιδευτικών 10 σχολείων της Ηλιουπολης, ο δήμαρχος ενημέρωσε γονείς, εκπαιδευτικούς και κατοίκους πως βρίσκεται στο πλευρό τους στον αγώνα για την αποξήλωση της κεραίας, ενώ ο Δήμος θα καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας βασιζόμενος σε νομολογία τριών υποθέσεων του παρελθόντος σε Πάτρα, Αθήνα και Κεφαλονιά.

Μάλιστα ο δήμαρχος προσέθεσε πως για το ζήτημα έχουν ενημερωθεί ήδη αρκετοί βουλευτές των νοτίων προαστίων και τόνισε πως πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι η διεκδίκηση απομάκρυνσης όλον των κεραιών Που βρίσκονται κοντά στις σχολικές μονάδες.

Την υπόθεση θα αναλάβει ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Ηλιούπολης Νίκος Καραβέλος, ο όποιος έχει διαχειριστεί παρόμοιες υποθέσεις στο δήμο με μεγάλη επιτυχία.

Εκδήλωση συγκέντρωσε πλήθος πολιτών γονέων και εκπαιδευτικών, ενώ παρευρέθηκαν και αιρετοί μεταξύ των οποίων ο επικεφαλής της παράταξης Ηλιου-Πόλις Χρήστος Κοκοτίνης, ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη πάμε μπροστά» Τάσος Ευσταθίου, ο επικεφαλης της παραταξης «Η Πολη Που Θέλω» Γαβριήλ Αραμπατζήσκαι πλήθος δημοτικών συμβούλων
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ