2020-02-13 19:30:34
Φωτογραφία για Coca Cola Τρία Έψιλον: Προσλήψεις 100 εποχικών εργαζομένων στη Ρόδο και σε 21 περιοχές
Οι θέσεις αφορούν στις περιοχές: Μεσσηνία, Ρόδος, Κως, Κρήτη, Χαλκιδική, Ζάκυνθος, Κυκλάδες, Καβάλα, Θάσος, Κατερίνη, Λέσβος, Βόλος, Σκιάθος, Λαμία, Εύβοια.

Με 100 νέες θέσεις εποχικής απασχόλησης σε 22 περιοχές της Ελλάδας ενισχύει το δυναμικό της η εταιρεία Coca Cola Τρία Έψιλον.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, για ακόμη μια χρονιά, η εταιρεία δημιουργεί ευκαιρίες καριέρας αναζητώντας ταλαντούχους ανθρώπους για να ενταχθούν στη μεγαλύτερη ομάδα πωλήσεων της χώρας ως Μarket Developers. Οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μοναδική επαγγελματική εμπειρία στις πωλήσεις και να εμπνευστούν από αγαπημένα brands και κορυφαία προϊόντα σε κατηγορίες όπως αναψυκτικά, χυμοί, αλκοολούχα ποτά, καφές και snacks.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου ενώ οι θέσεις αφορούν στις περιοχές: Μεσσηνία, Ρόδος, Κως, Κρήτη, Χαλκιδική, Ζάκυνθος, Κυκλάδες, Καβάλα, Θάσος, Κατερίνη, Λέσβος, Βόλος, Σκιάθος, Λαμία, Εύβοια.


Ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση, η πελατοκεντρικότητα και η ομαδικότητα, είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά που θα χρειαστεί να έχουν οι ενδιαφερόμενοι, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Ως Μarket Developers της εταιρείας θα εκπαιδευτούν πάνω σε σύγχρονες τεχνικές πωλήσεων από καταξιωμένα στελέχη, θα αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις για την αγορά και θα αναπτύξουν δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να χτίσουν την μετέπειτα καριέρα τους.

Στο πέρας της εξάμηνης περιόδου, οι Market Developers αξιολογούνται μέσα από σύγχρονες διαδικασίες και ένα μεγάλο ποσοστό εντάσσεται μόνιμα στο δυναμικό της εταιρείας σε οργανικές θέσεις. Συγκεκριμένα, επισημαίνεται πως, το 2019, το 40% των εποχικών εργαζόμενων της Coca-Cola Τρία Έψιλον, ανέλαβε οργανικές θέσεις, ενώ πολλά υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας έχουν ξεκινήσει την επαγγελματική τους πορεία από Market Developer.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ